Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Nijntje tiptoi | Nieuw

Nijntje tiptoi | Nieuw 10 juni 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nijntje tiptoi

Nijntje en tiptoi komen samen in het nieuwe nijntje tiptoi geluiden- en prentenboek. Wat een ontzettend gave samenwerking! We vertellen je er vandaag alles over.

Op avontuur met het nijntje tiptoi geluiden- en prentenboek

Dit jaar heeft nijntje de respectabele leeftijd van 65 jaar bereikt. En dat moet worden gevierd! Daarom komt Ravensburger met een tiptoi Starter Set met een geluiden- en prentenboek dat helemaal in het teken staat van het wereldberoemde konijntje. Kinderen ontdekken met het boek, dat vol staat met prachtige en vrolijke illustraties, spelenderwijs de wereld van nijntje. Door met de bijgeleverde tiptoi-stift op een plaatje of een tekst te tippen, gebeurt er altijd iets! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel of laat muziek of geluiden horen.

Nijntje tiptoi

Ontdekken, spelen en luisteren

Met de tiptoi Starter Set ‘Mijn Geluiden Prentenboek – De Avonturen van nijntje’ kunnen kinderen direct aan de slag. Bij het boek zit een stift waarop alle audio bestanden staan. Het enige dat je hoeft te doen, is op het symbool tippen dat ervoor zorgt dat het boek wordt geactiveerd. Daarna wijst het zich vanzelf. Het boek wemelt van de verhalen, liedjes, spelletjes en geluiden. Daarmee kunnen kinderen vanaf 3 jaar op speelse wijze kennis maken met nijntje en haar familie.

Nijntje tiptoi

Maak kennis met nijntje en haar vrienden

Sla je het boek open, dan leer je met een zoekspel allereerst iedereen in het boek goed kennen. Want… weet jij wie de lievelingstante van nijntje is? Daarna beleef je allerlei avonturen. Zo ga je een dagje naar het strand, ga je op safari of vier je samen met nijntje haar verjaardag. Door op één van de symbolen rechtsonder op de pagina te tippen, kies je voor ontdekken (het oog), het spelen van een spel (de dobbelsteen) of het luisteren naar een liedje (muzieknoot). Zo kun je in het safaripark deelnemen aan een zoekspel waarbij je aan de hand van vragen het juiste dier moet aantippen. Of ga naar het strand en tip in goede volgorde op de afbeeldingen die worden gevraagd

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe tiptoi Starter Set ‘Mijn Geluiden Prentenboek – De Avonturen van nijntje’ kost € 44,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.