Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Het All You Need Is Love bordspel

Het All You Need Is Love bordspel 19 oktober 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het All You Need Is Love bordspel is het spel voor de fans van het RTL 4-programma All You Need Is Love! Wie kent het populaire programma van Robert ten Brink niet? Elk jaar met Kerst zitten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd! En vergeet natuurlijk de overige afleveringen niet. Heel veel mensen zwijmelen helemaal weg wanneer Robert ten Brink mensen met elkaar herenigd. Je hoeft echter niet meer te wachten tot Kerst, want vanaf nu kan je het All You Need Is Love bordspel aanschaffen. Zo haal je de liefde in huis!

Hoe werkt het All You Need Is Love bordspel?

Het All You Need Is Love bordspelBij het All You Need Is Love bordspel leer je elkaar beter kennen door het stellen van persoonlijke vragen. Bij een goed antwoord verdienen jij en je medespelers een hartje. Met deze hartjes is het de bedoeling om een plek te verdienen midden op het bord. Weet jij bijvoorbeeld of jouw partner meer een honden- of een kattenmens is? De eerste twee spelers die in het midden van het bord hun ultieme vriendschap of liefde kunnen bewijzen winnen het spel! Maar let op! Er zit steeds een andere speler in de liefdes caravan, waarmee je vriendschap op de proef wordt gesteld.

Overige informatie

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Speelduur: ongeveer 45 minuten
  • Spelers: 3 tot 6 spelers
  • Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2018

Over Just Games

Just Games is een jong bedrijf dat spellen voor in Nederland en België maakt. In het assortiment hebben ze al veel familiespellen, kinderspellen, pocketspellen, puzzels en nog veel meer! Zo hebben ze bijvoorbeeld het Jurassic World bordspel (genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2018) op de markt gebracht. Maar daarnaast ook het Candy Crush bordspel en het Eurovision Song Contest bordspel!

Zijn jullie fan van All You Need Is Love? En wat denken jullie ervan? Leuk spel voor tijdens Kerst?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.