Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Lyttle Wood | Zorg dat jij de sterkste bende hebt!

Lyttle Wood | Zorg dat jij de sterkste bende hebt! 28 oktober 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Lyttle Wood

In het mooi vormgegeven kaartspel Lyttle Wood van White Goblin Games draait alles om kleine dieren die zich voorbereiden op de winter. Zorg dat jij de beste prooien en de meeste punten verzamelt en jij bent de koning van het bos! Wij hebben het spel getest en vandaag lees je onze bevindingen!

Lyttle Wood

Inhoud van het spel:

  • 110 Bendekaarten
  • 18 Prooikaarten
  • Spelregels

Lyttle Wood is een snel kaartspel. Je kunt het met twee tot vier spelers spelen. Het is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. Een spelletje duurt ongeveer 20 minuten.

Lyttle Wood

In het spel verzamel je bendekaarten met verschillende waardes. Heb je twee of meer dezelfde kaarten? Dan mag je deze in jouw beurt voor je op tafel leggen. Hiervoor krijg je een prooikaart terug. Hier heb je aan het einde van het spel heel veel aan. Deze leveren namelijk punten op. Ook mag je met sommige prooikaarten een extra actie uitvoeren.

Lyttle Wood

Maar let op! Als een tegenstander meer bendekaarten van een bepaald soort neerlegt, dan verlies je jouw set. Liggen er nog maar twee prooikaarten of is één van de trekstapels leeg? Dan is het spelletje Lyttle Wood afgelopen. Dan is het tijd om de punten te tellen.

Lyttle Wood

Wat vinden wij van het spel?

Wij houden van korte snelle kaartspellen en zijn fan van de spellen van White Goblin Games. Zo komen Artisjokken en Point Salad geregeld op tafel. Dit spel vind ik eigenlijk nog leuker. Dit komt ook voor een groot deel door de schitterende vormgeving. Ik vind Lyttle Wood echt een mooie stijl hebben. De spelregels zijn snel uitgelegd en makkelijk te begrijpen. Je hebt het spel al vrij snel door. Dit maakt het een leuk en snel kaartspel dat je meerdere keren achter elkaar kunt spelen of even tussendoor.

Lyttle Wood

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.