Games en Elektronica Reviews

Nickelodeon Kart Racers 2 | Race met Spongebob en zijn vrienden!

Nickelodeon Kart Racers 2 | Race met Spongebob en zijn vrienden! 27 oktober 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nickelodeon Kart Racers 2 (7)

Wat is er nou leuker dan autoracen met Spongebob en al zijn vrienden? Dit kan in het spel Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix dat sinds kort verkrijgbaar is op de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Wij hebben het gespeeld op de Nintendo Switch en vandaag lees je wat wij ervan vinden!

Nickelodeon Kart Racers 2

Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix is een spel van Mindscape en GameMill Entertainment. Het is een racespel met veel actie en veel slijm! Het is geïnspireerd op Nickelodeon’s meest bekende personages en series.

Wellicht kennen jullie deel 1 al, Nickelodeon Kart Racers. Deel 2 borduurt hier verder op. Er zijn meer opties voor multiplayer, verbeterde graphics en de grootste lijst van speelbare Nickelodeon-personages in een kartracinggame ooit. Spelers kunnen kiezen uit 30 snelle racers, waaronder dans- en muzieksensatie JoJo Siwa, SpongeBob SquarePants, de Teenage Mutant Ninja Turtles, Korra uit Avatar: De legende van Korra, Invader Zim, Arnold uit Hey Arnold!, Lincoln uit Huize Herrie en nog veel meer.

Nickelodeon Kart Racers 2 (7)

Nieuwe circuits

Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix bevat 28 nieuwe en opnieuw uitgedachte racecircuits – plus twee nieuwe gevechtsarena’s. Stel je pitcrew samen uit meer dan 70 extra Nickelodeon-personages en pas je kart aan met onderdelen geïnspireerd op hun vele series.

Nickelodeon Kart Racers 2 (7)

Vul je slijmbalk om waanzinnige sprongen te maken, gebruik speciale power-ups en aanvallen en neem het op tegen vrienden in een groot scala aan spelmodi, waaronder lokale multiplayer via splitscreen voor maximaal vier spelers en online multiplayer voor maximaal acht spelers. De adviesprijs voor het spel is 39,99.

Wat vinden wij van het spel?

Ons zoontje Spencer (5) is helemaal gek van Spongebob en de Ninja Turtles. Spelen op de Nintendo Switch vindt hij ook heel leuk. Dit spel is dus een ideale combi. We hebben zelf deel 1 al een paar jaar in huis en die wordt geregeld gespeeld. Het is extra leuk om nu ook deel 2 thuis te hebben. Nickelodeon Kart Racers 2 voldoet zeker aan de verwachtingen. Het biedt heel veel content. Je kunt jouw kart helemaal costumizen, tot aan de uitlaat aan toe. Dit geeft heel erg veel mogelijkheden.

Nickelodeon Kart Racers 2 (7)

Wij vonden het spel erg leuk. Het is natuurlijk vrijwel onmogelijk om te concurreren met Mario Kart, maar dit spel is zeker leuk als je deze karakters leuk vindt. Ons zoontje vermaakt zich er in ieder geval al dagen mee. Voor (kleine) kinderen is dit spel dan ook zeker een aanrader. Zelf vond ik het wat te gemakkelijk, zelfs op het moeilijkste niveau. Maar voor een 5-jarige zit er echt veel uitdaging in en heel veel grappige dingen. Racen met slijm, wat wil je nog meer?!

Nickelodeon Kart Racers 2 (7)

Al met al zou ik dit spel zeker aanraden, zeker voor kinderen. Je krijgt er heel veel mogelijkheden voor en leuke herkenbare karakters.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.