Poppen en Knuffels Reviews Trends

L.O.L. Surprise!  O.M.G. Fierce Dolls | Review

L.O.L. Surprise!  O.M.G. Fierce Dolls | Review 8 oktober 202222 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

L.O.L. Surprise!  O.M.G. Fierce Dolls 4

L.O.L Surprise bestaat zes jaar! Om dat te vieren verschenen er onlangs nieuwe poppen, de O.M.G. Fierce Dolls. Daar vertelden we jullie al eerder over. Wij kregen een pop opgestuurd om te reviewen.

O.M.G. Fierce Dolls

De nieuwe collectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. De poppen van de O.M.G. Fierce Dolls zijn groter dan de verzamelaars gewend zijn. Daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. En ze hebben ook nog eens nieuwe haarstijlen! Wij kregen Lady Diva opgestuurd. Zoals we van MGA Entertainment gewend zijn, zijn de poppen van fantastische kwaliteit. Over de Fierce Doll is duidelijk tot in de puntjes nagedacht. Ze wordt met allerlei accessoires geleverd. van oorbellen tot een standaard waar je haar mee neer kunt zetten. Wat ik zelf zo mooi vind aan de poppen zijn de details rond de ogen. Ik ben jaloers op hoe goed de make-up van Lady Diva zit.

Wat vindt Jasmijn van haar nieuwe pop?

Jasmijn (5) aardig wat van de kleinere L.O.L. poppen en spulletjes, maar ze had tot nu toe slechts één grotere pop: Starlette. Alle L.O.L. spullen worden bewaard in een bak en daar speelt ze vrijwel dagelijks mee. Ze kan zich uren vermaken met het verkleden van de popjes en heeft er hele verhalen mee. Jullie zullen begrepen dat toen Lady Diva werd bezorgd ze ontzettend enthousiast was. De pop ziet er dan ook weer geweldig uit en is in het knalroze gekleed, iets wat Jasmijn zeker aanstaat. Lady Diva is dan ook met heel veel liefde opgenomen in de L.O.L. familie bij ons thuis en er wordt veel met haar gespeeld. Echt weer speelgoed van mooie kwaliteit, zoals we van MGA Entertainment gewend zijn!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

22 comments

 1. Oh wat een te gekke actie. Deze zou mijn kleindochter, helemaal L.O.L. fan, helemaal te gek vinden.
  En wat zou het leuk zijn om haar te verrassen met haar verjaardag met zo,n gaaf cadeau!!!!

 2. Wauw ik ben heel erg benieuwd naar Zwag , ik doe heel graag mee voor deze pop mijn dochtertje Alisha vind poppen geel erg leuk !

 3. Ik zou het graag voor mijn kleindochter winnen ze is dol op zo een poppen
  En ze is boven dien in December jarig ze wacht met smart
  Zou ze met sint of verjaardag of kerst komen haar pop

 4. Mijn nichtje was meteen verliefd op Lady Diva met haar stijlvolle haar, luxe outfits en flitsende accessoires.
  Dat belooft vele uren speelplezier!

 5. Mijn dochter heeft deze poppen van L.O.L. helemaal ontdekt. Haar verjaardag komt er weer aan, Swag zou natuurlijk een heel tof cadeau zijn. Ik ben niet actief of social media maar volg wel op bloglovin, hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

 6. Super wedstrijd,bedankt.
  Ik doe mee voor mijn lieve nichtje
  twitter.com/ArianeDelvallee
  facebook.com/Arianedelvallee/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.