Poppen en Knuffels Reviews Trends

Movie Magic Series van L.O.L. Surprise | Review Starlette

Movie Magic Series van L.O.L. Surprise | Review Starlette 16 december 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Movie Magic Series van L.O.L. Surprise

De populariteit van L.O.L. Surprise is nog steeds enorm groot! Er blijven nieuwe, toffe dingen uitkomen, zoals onlangs de Movie Magic Series. Die bestaat uit de L.O.L. Surprise! OMG Movie modepoppen met ieder een eigen filmgenre en de kleine Movie tots minipoppen. Je kunt echte films opnemen in de Movie Magic Studios, een exclusieve set met 12 poppen! Vandaag lees je alles over deze nieuwe lijn én lees je onze review van Starlette. Een supermooie pop die wij kregen opgestuurd!

L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots

De eerste nieuwe lijn van de Movie Magic Series zijn de L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots. Deze dromen er allemaal van om te acteren in een grote Hollywood film. Elke pop komt met 10 verrassingen, waaronder filmrekwisieten, filmscènes en 3D-bril. Elke pop komt met een cue kaart en zijn eigen unieke verrassingsfilmscène! Bovendien kunnen filmscènes met elkaar gecombineerd worden als je meer dan één pop uit de Movie Magic serie krijgt. Gebruik de bijgeleverde ooglens om de geheime boodschap van elke Movie Magic pop te onthullen, en vul de boodschap in in het lege Movie Script. Verzamel 2 ooglenzen om de bril compleet te maken. Voed of baad je pop voor een waterverrassing, inclusief kleurverandering. Er zijn in totaal 12 nieuwe popjes verkrijgbaar.

L.O.L. Surprise! OMG Movie Magic Studios

Ook zijn er nieuwe modepoppen verkrijgbaar. Het gaat om Starlette, Gamma Babe, Spirit Queen en Ms Direct. Deze poppen komen met maar liefst 25 verrassingen. Eén daarvan is de 3D-bril om extra verrassingen te onthullen. De doos kun je gebruiken als filmset of bioscoop. Elke pop is gebaseerd op een specifiek filmgenre. Creëer en remix je eigen films nadat je de speciale filmscène en het script van elke pop hebt uitgepakt. Elke pop komt met twee verschillende outfits.

L.O.L. Surprise! OMG Movie Magic Studios

Wil je gaan voor de ultieme unboxing-ervaring van de Movie Magic Series? Dan is er de L.O.L. Surprise! OMG Movie Magic Studios. Hiermee kun je maar liefst twaalf poppen en meer dan 70 verrassingen unboxen. Het is een professionele filmstudio met vier podia en een filmtheater green screen. Er zitten 12 poppen in de verpakking, waaronder 2 OMG modepoppen, 6 L.O.L. Surprise! Tots, 2 Pets en 2 Lil Sisters. Hiermee heb je meer dan genoeg om je eigen volledige cast en crew te creëren voor elke film die je produceert! 

Starlette

Wij kregen dus Starlette thuisgestuurd! Onze dochter is helemaal idolaat van L.O.L. Surprise en heeft al een flinke verzameling in haar kamer. Starlette komt in een schitterende doos die gelijk in het oog springt. Jasmijn was helemaal blij en samen gingen we aan de slag. Het unboxen gaat in stappen, als je die volgt heb je uiteindelijk 25 verrassingen.

De verpakking moet je zeker bewaren, want dit is jouw eigen filmset of bioscoop. Alle details zijn weer fantastisch, zoals we van L.O.L. Surprise gewend zijn. Kijk alleen al de make-up van Starlette. Ze komt met twee verschillende outfits, een heel kleurrijke en een spijkeroutfit. Je kunt ze uiteraard ook gewoon allebei aan doen, zoals Jasmijn hieronder heeft gedaan 😉 Het haar van Starlette is schitterend. Ze heeft aan de voorkant blonde plukken en zwart haar. Maar de achterkant is kleurrijk en daar vind je dezelfde kleuren haar als in haar outfit. Jasmijn is zielsgelukkig met haar pop en heeft haar de hele dag bij zich. Samen met de verzameling poppen die Jasmijn inmiddels heeft opgebouwd, beleeft Starlette allerlei avonturen. Ik vind persoonlijk dit de mooiste pop die Jasmijn heeft, de kwaliteit is echt heel erg hoog.

Meer L.O.L? Lees hier alles over de DANCE DANCE DANCE serie.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.