Poppen en Knuffels Trends

L.O.L. Surprise! viert verjaardag met O.M.G. Fierce Dolls

L.O.L. Surprise! viert verjaardag met O.M.G. Fierce Dolls 17 juli 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

O.M.G. Fierce Dolls 1

Er komen nieuwe L.O.L. Suprise! poppen aan! De wereldberoemde franchise bestaat namelijk zes jaar. Om dat te vieren verschijnt binnenkort een exclusieve set: de O.M.G. Fierce Dolls. Dit zijn speciale poppen van vier van de originele personages.

O.M.G. Fierce Dolls

De luxe L.O.L. Surprise! O.M.G. Fierce-modepoppencollectie bestaat uit Royal Bee, Lady Diva, Swag en Neonlicious. Nu we jaren verder zijn, betekent dat de personages zijn gegroeid en dat is voor de Fierce Dolls niet anders. Deze zijn groter van formaat dan verzamelaars gewend zijn en daarnaast zijn de gezichten en lichamen van de poppen opnieuw vormgegeven. Omdat ook smaak in de loop der tijd verandert, hebben ze nu bovendien nieuwe haarstijlen. Daarnaast kunnen fans uitkijken naar stijlvolle outfits en andere modetrends, flitsende accessoires en natuurlijk zijn er meerdere verrassingen. De O.M.G. Fierce Dolls worden in de eerste helft van augustus verwacht. Ze hebben een adviesprijs van €39.99 per pop.

“Op het moment dat L.O.L. Surprise! voor het eerst in de winkelschappen lag, waren zowel ouders als kinderen verbaasd door de vele verrassingen die de poppen bij zich dragen,” zegt Pien Ooms, Marketing Manager Benelux bij  MGA Entertainment. “We kijken ernaar uit om families gezamenlijk op zoek te laten gaan naar hun innerlijke fierce en we hopen dat de O.M.G. Fierce Dolls hen kunnen inspireren en het zelfvertrouwen geven waar ze zelf ook bekend om staan. Misschien weten ze zelfs zichzelf te verrassen!” 

L.O.L. Surprise!

Sinds 2016 brengt L.O.L. Surprise! (Lil Outrageous Littles) een glimlach op het gezicht van kinderen en ouders. Drie jaar later, in 2019, wordt het merk uitgebreid met de L.O.L. O.M.G.-modepoppen (Outrageous Millennial Girls) en inmiddels kent de franchise honderden verschillende personages, met ieder een eigen karakter, stijl en andere unieke kenmerken. Hierdoor is er voor iedereen een pop verkrijgbaar om zich mee te identificeren en inclusiviteit is dan ook één van de speerpunten van het populaire merk. Naast het in de wacht slepen van verschillende internationale speelgoed-awards is er ook geanimeerde film uitgebracht in samenwerking met Netflix en in 2020 zijn de L.O.L. J.K. mini dolls aan het assortiment toegevoegd.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.