Rollenspel en Feest

Schitteren met de VTech Kidi Super Star Move

Schitteren met de VTech Kidi Super Star Move 25 maart 20182 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Kidi Super Star Move

Welk kind droomt er nu niet van om een bekende superster te worden!? Met de Kidi Super Star Move van VTech kunnen daar de eerste stappen voor gezet worden! De Kidi Super Star Move is een microfoon waarmee de toekomstige superster misschien wel de sterren van de hemel zingt.

Kidi Super Star Move

Voor alle jongens en meisjes tussen de 6 en 11 jaar komt VTech met de Kidi Super Star Move. Het ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft 8 functies. De microfoon kan van alles. Zo kunnen favoriete liedjes gestreamd worden en omgezet worden naar een karaokeversie. Daarmee kan het kind dus zelf het lied ter gehore brengen. Er zitten ook vier gezongen liedjes op de microfoon en spelletjes. Daarnaast kun je allerlei kleurrijke lichteffecten uit de microfoon toveren. En hebben ze een lied gezongen? De kleine zangers en zangeressen kunnen geluidseffecten toevoegen om het zo echt mogelijk te maken. Zo klinkt het alsof ze in een uitverkocht Ziggo Dome staan!

Kidi Super Star Move

Met onder meer realistische geluids- en lichteffecten, een aansluiting voor een externe muziekspeler en een stemvervormer met grappige effecten kunnen de toekomstige deelnemers van bijvoorbeeld The Voice Kids overal een show weggeven. Ook kunnen kinderen hun optreden opnemen en het vervolgens zelf weer terugluisteren. De spellen zijn onder meer bedoeld om het ritmegevoel van kinderen te verbeteren en de uitspraak te verbeteren. Volgens VTech heeft de Kidi Super Star Move een stevig en duurzaam design.

Eigenlijk is het een personal coach in showbusiness, een alleskunner waarin maar liefst acht functies zijn verstopt. Om spelenderwijs ritmegevoel te oefenen, maar ook favoriete liedjes te streamen en deze om te zetten naar een karaokeversie die ruimte biedt voor het eigen, unieke stemgeluid!

Advies verkoopprijs: VTech Kidi Super Star Move € 29,95.

Kidi Super Star Move

Over VTech

VTech is een internationaal speelgoedconcern dat in 1976 is opgericht in Hong Kong. Inmiddels is het bedrijf wereldwijd actief en werken er ongeveer 27.000 mensen. In 1992 werd VTech Europa opgericht. Het bedrijf zegt te staan voor hoogwaardige en innovatieve producten. Jaarlijks worden er zo’n 65 nieuwe producten ontwikkeld. Bekend speelgoed van VTech zijn bijvoorbeeld de Toet Toet Auto’s en Vrolijke Vriendjes.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.