Bouw en Constructie Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Hubelino Leren Tellen | Review

Hubelino Leren Tellen | Review 16 augustus 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Hubelino leren tellen

Hubelino is bekend van de supertoffe knikkerbanen, maar heeft ook hele goede educatieve spellen. Met onze kinderen van 5 en 3 jaar hebben we Hubelino Leren Tellen getest.

Hubelino Leren Tellen

Met Hubelino Leren Tellen kunnen kinderen leren tellen, maar dat had je vast al geraden. De set wordt aangeraden voor kinderen van vier jaar en ouder. Het zijn bouwblokjes die je op kleine bouwplaatjes kunt doen. Je krijgt er een heleboel blokjes bij met daarop getallen en plaatjes die gelijk staan aan de getallen. Dus denk bijvoorbeeld aan handen die een bepaald aantal vingers omhoog houden, een telraam en ga zo maar door. Je kunt allerlei spelletjes bedenken met deze blokjes. In het boekje dat bijgeleverd wordt staat een aantal suggesties, maar je kunt zelf natuurlijk van alles verzinnen.

Hubelino leren tellen

Wat vonden wij van de set?

Onze kinderen zijn zoals gezegd 5 en 3 jaar. Zij zijn dus zeker de doelgroep van dit spel, al is onze dochter nog wat jong. Maar het leuke is dat ieder kind het op zijn of haar eigen niveau kan doen. Ons zoontje had gelijk door dat je allemaal combinaties kunt maken met de verschillende plaatjes en vond het leuk om alles van een bepaald getal te verzamelen. Onze dochter oefende met de gewone getallen; tellen op een telraam is nog wat te moeilijk voor haar.

Hubelino leren tellen

Al met al hebben ze erg veel plezier van het Hubelino Leren Tellen. Het is een veelzijdig spel en zoals we van Hubelino gewend zijn, is het van goede kwaliteit.

Hubelino leren tellen

Hubelino Leren Tellen

8.5

Speelplezier

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

7.0/10

Pros

  • Veelzijdig

Cons

  • Erg prijzig

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.