Buitenspeelgoed Reviews Verlopen winacties

Bunch O Balloons zelfsluitende waterballonnen

Bunch O Balloons zelfsluitende waterballonnen 15 augustus 20208 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De waterballonnen raken los

Zijn jouw kinderen gek op waterballonnen? Maar vind jij het vullen ellende? Dan hebben we goed nieuws! Met de Bunch O Balloons van ZURU is dit verleden tijd. Vul de zelfsluitende waterballonnen en spelen maar!

Bunch O Balloons van ZURU

Bunch O Balloons van Zuru zijn dus zelfsluitende waterballonnen. Bij Bunch O Balloons claimen ze zelfs dat je maar liefst 100 waterballonnen kunt vullen in slechts 60 seconden! Wij kregen een aantal setjes toegestuurd om dit te testen. Is het daadwerkelijk zo simpel als het lijkt? Sluit de Bunch O Balloons aan op een kraan of tuinslang, zet het water aan en wacht tot de waterballonnen zich vullen en afsluiten. Wij hebben het getest en delen onze ervaring met jullie!

Zuru Bunch O Balloons

De inhoud

De zelfsluitende waterballonnen van Bunch O Balloons worden geleverd in een kleine verpakking en alle benodigdheden (op het water, de kraan of tuinslang na) zitten in het zakje! Wij ontvingen een 3-pack, wat betekent dat er drie verschillende kleuren waterballonnen worden geleverd.

De inhoud - zelfsluitende waterballonnen

In de verpakking zijn drie setjes gekleurde waterballonnen te vinden, extra aansluitmateriaal voor op de kraan en een voorbeeld van de uiteindelijke grootte van de waterballon.

Hoe werken de zelfsluitende waterballonnen?

Het ideale aan deze ballonnen is dat ze zelf sluiten, dus is het een kwestie van een bosje waterballonnen bevestigen aan de kraan en vullen maar! Hoe eenvoudig wil je het hebben!

Stap 1 – Sluit de juiste onderdelen aan

Zelfsluitende waterballonnen aansluiten op de tuinslang

We gebruikten de tuinslang dus hebben de waterballonnen aangesloten op het ‘tuinslang’ verlengstuk. Controleer even of dit goed vast zit.

Controleer of alles vast zit

Stap 2 – Vul de waterballonnen

Zet de tuinslang aan en afwachten maar! Bij de waterballonnen zit een voorbeeld hoe groot je ze kan laten worden. Je kan ook het water laten lopen tot de waterballonnen vanzelf los raken.

Begin met vullen
Zelfsluitende waterballonnen
Bunch O Balloons  vullen
De waterballonnen raken los

Het is hierbij wel handig om even een bak onder de ballonnen te zetten, zo vang je ze eenvoudig op en ben je binnen een minuut klaar om te spelen! Of doe het boven een zwembadje zoals wij deden!

Zelfsluitende waterballonnen

Onze ervaring met de zelfsluitende waterballonnen

De zelfsluitende waterballonnen waren ons niet onbekend! We hebben ze al vaker geprobeerd van andere (onbekende) merken. En de ervaring leerde dat het inderdaad heel eenvoudig en snel is om deze waterballonnen te vullen, maar dat er toch ook vaak waterballonnen bij zitten die al lek waren of niet vulde. Bij Bunch O Balloons van Zuru was dit niet het geval! Heel eerlijk gezegd was ik echt aangenaam verrast. Aan alle bundels waterballonnen zitten er standaard 2 extra om te compenseren wanneer een waterballon niet vult. Maar bij de drie bundels bleek er slechts één waterballon niet te vullen.

Waterballon niet gevuld

In vergelijking met andere sets zelfsluitende waterballonnen die wij hebben getest is dit de absolute winnaar. Ook alle bijgeleverde materialen zijn van goede kwaliteit en de uitleg is duidelijk. Wat een verademing om zo waterballonnen te kunnen vullen!

Bunch O Balloons

Ons kinderen onder vonden nog wel één nadeel van het waterballonnengevecht… het opruimen van de overblijfselen! Het was weer even zoeken, maar alles is netjes in de prullenbak opgeruimd. Het materiaal van deze waterballonnen is overigens 100% recyclebaar met terracycle.

De waterballonnen en kinderen van onderwater gefotografeerd.

Zo maak je een watergevecht nog leuker!

Bij Bunch O Balloons gaat het verder dan alleen simpele waterballonnen. Zo hebben ze ook een Bunch O Balloons Slingshot, een soort pijl en boog maar in dit geval schiet je geen peilen maar waterballonnen! Verder hebben ze ook nog een katapult en een knuppel. Deze extra’s tillen het waterballonnengevecht naar een andere dimensie!

Ook leuk om te lezen: Rainbocorns Sequin Surprise van Zuru

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

  1. Hier zou ik mijn kleinkinderen graag mee willen verrassen.
    Binnenkort gaan ze weer spelen in ons opzetzwembad en dan gaan ze voor een groot waterballet.
    Om privéredenen heb ik geen facebook, instagram en twitter, maar volg wel Bloglovin.
    Hopelijk mag ik ook meedoen.

  2. Wat een feest! Hier zijn de waterballonnen niet aan te slepen, zo erg genieten ze er van met dit warme weer. Natuurlijk doe ik dan graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.