Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends Verlopen winacties

Rainbocorns Sequin Surprise | Het ultieme verrassingsei

Rainbocorns Sequin Surprise | Het ultieme verrassingsei 10 juli 202016 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Rainbocorns Sequin Surprise! 1

We kregen onlangs een heel groot eenhoornei thuis! Het was een Rainbocorns Sequin Surprise van ZURU. Je hebt onlangs al onze review kunnen lezen van de Rainbocorn Sparkle Heart Surprise, maar dit ei is nog groter en bevat nog meer verrassingen!

Rainbocorns Sequin Surprise

Rainbocorns zijn kleurrijke wezens die uit een eenhoornei komen. Ze wonen in Rainboville. Je hebt allerlei soorten en verschillende series. En er zijn zelfs sets om ze helemaal te personaliseren. Wij kregen een Rainbocorns Rainbocorns Sequin Surprise. Een mintkleurig ei met in ons geval een zalmkleurige hoorn. En een heleboel verrassingen!

Rainbocorns Sequin Surprise! 1

Ons zoontje Spencer (5) is gek op alles wat glittert en vond het dan ook heel erg tof dat hij deze Rainbocorns Sequin Surprise mocht uitpakken. Het lukte hem zelf om het ei uit te pakken. Daarna kwam er van alles tevoorschijn. In ons geval een mooie knalroze flamingknuffel en allerlei zakjes met mooie verrassingen. Zo zat er een armbandje bij, eenhoornpoep (een soort slijm), en ook de voorkant van het ei bleek een grote speld die je op de buik van de knuffel kunt doen!

Rainbocorns Sequin Surprise! 1
Rainbocorns Sequin Surprise! 1

Ook zat er een Boo-Boocorns in een kleiner eitje verstopt. Als je deze in het water doet, verandert het van kleur. Daarnaast zaten er stickers in. Ook ruikt de grote knuffel overigens lekker!

Rainbocorns Sequin Surprise! 1
Rainbocorns Sequin Surprise! 1

Ook deze grote Rainbocorns is erg goed ontvangen thuis. Het is dan ook wel een echt een heel tof verrassingsei. De knuffel is heel erg mooi en er zit van alles leuks bij. En slijm doet het altijd goed. Bij dit ei krijg je overigens drie kleuren. Ons zoontje heeft ze op de foto hieronder al allemaal door elkaar gemengd.

Rainbocorns Sequin Surprise! 1

Ook leuk om te lezen: Rainbow Sparkle Heart Surprise van ZURU

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

16 comments

  1. Als ik dit mooie product zou winnen dan zou ik mijn dochter helemaal blij mee maken . Want is helemaal laaries van unicoorn. Elke keer met ik nee zeggen omdat mijn portemonnee het niet aan kan. Dus probeer ik het op deze weg.

  2. Waag graag een kansje voor mijn kleindochter, ze zou hier echt zo blij mee zijn, een fiere oma die kansje gaat wagen

  3. Als trotse mama wil ik mijn dametje Sharona hier blij mee maken en verrassen, ze zou nogal een ogen trekken moest mama kans maken

  4. Wat leuk! Ons meisje vind dit net als u zoontje ook echt geweldig… dit zou wel een heel leuk begin vd vakantie zijn ??

  5. unicoorn is steeds meer en hype bij de meiden net als de luiaard erg cool ik do edu sgraag mee voor de dames

  6. Jaa.. ik doe ook mee voor mijn kleindochter..nog steeds weg van unicorns…dus dit zal zeker een succes zijn.

  7. Mijn dochter Fien (6 jaar) springt letterlijk een gat in de lucht op t moment dat ze zou winnen! Ik maak graag een filmpje van mijn kapotte plafond voor jullie! En als klap op de vuurpijl is ze ook nog op 26 juli jarig. Een extra mooie verrassing ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.