Boeken, School en Vrije tijd Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Het grote strijkkralenboek

Het grote strijkkralenboek 18 november 201816 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het grote strijkkralenboek

Het grote strijkkralenboek is het boek dat iedereen die graag met strijkkralen werkt in huis moet hebben! Heb je kinderen in huis die graag aan de slag gaan met een kralenbord en strijkkralen? Vind jij het niet erg om vervolgens aan de slag te gaan met bakpapier en een strijkijzer? Dan is het grote Strijkkralenboek zeker iets voor jullie. Een boek dat zorgt voor plezier voor de hele familie!

Over het grote Strijkkralenboek

De naam van het boek verklapt het al, dit boek gaat over strijkkralen. Je kent ze waarschijnlijk wel! De kleine kraaltjes die je op een kralenbord kunt plaatsen, vervolgens even strijken met bakpapier en een strijkijzer en je hebt een prachtige creatie. Heb je even geen inspiratie dan is het grote strijkkralenboek de oplossing. Het boek staat vol met meer dan 200 ideeën. Met strijkkralen kun je van alles maken: dieren, auto’s, kerstdecoraties, verjaardagsslingers en ga maar door!

het grote Strijkkralenboek

In het boek zijn patronen te vinden voor letters, cijfers, dieren, vogels, dieren uit de zee, kleine beestjes, sprookjes, eten en drinken, groente en fruit, voertuigen, verjaardag, snoepgoed, kerstmis, Halloween, Pasen, sport, huis en tuin, vlaggen spelletjes en de ruimte. Zo maak je voor alle speciale momenten iets moois met strijkkralen!

Het grote strijkkralenboek

Onze ervaring met het grote Strijkkralenboek

Jamie (6 jaar) en Fenna (4 jaar) zijn gek op strijkkralen. We hebben al meerdere kralenborden in huis, evenals verschillende kleuren strijkkralen. Toen de kinderen het boek zagen waren ze meteen enthousiast. De eerste paar pagina’s werden opengeslagen en daar kwam een patroon voor een konijn naar voren. Dat moest meteen gemaakt worden! Alle patronen staan heel duidelijk in het boek. Je ziet welk kralenbord je nodig hebt en je kunt meteen aan de slag! Je kunt niet alle kralenborden voor alle patronen gebruiken, dus let daar wel even op!

Het grote strijkkralenboek

Heel enthousiast ging Jamie aan de slag, binnen een hele korte tijd verscheen er een heel lief konijntje! De leuke patronen in dit boek zorgt ervoor dat voor kinderen heel verslavend kan zijn. Jamie kwam een dag later uit school en ging er meteen weer voor zitten. Een uur lang heeft hij gewerkt aan een burcht en inmiddels zijn er ook al een uiltje en kanarie gemaakt. En het idee om de kerstboom te versieren met strijkkralen is ook al geopperd. Heerlijk om te zien hoe enthousiast er met dit boek gewerkt wordt!

Het grote Strijkkralenboek

€16,99
9

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

9.0/10

Pros

 • Meer dan 200 ideeën
 • Goede kwaliteit (harde kaft)
 • Eindeloos speelplezier

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

16 comments

 1. Wow superleuk zeg
  Denk dochters, vooral de oudste dit boek erg leuk zou vinden
  Gaan genoeg potten strijkkralen doorheen

 2. Was er maar zoiets toen ik kind was, want wat hield ik van strijkkralen. Ik zou dit graag willen voor mijn meisje zodat we samen uren en uren aan de strijkkralen kunnen gaan zitten ☻

 3. Ja geweldig mijn dochtertje is bijna 5 jaar en ze hou van knutselen met mama wij doen dolgraag mee volg je op alle pages
  Zojuist gereageerd via facebook als Jessica Jill John leidner
  Geabonneerd nieuwsbrief
  Volg je op Twitter yessicakoot1
  Én Instagram Yessicaleidner

 4. Ojaaaa hier drie strijkkralen fans in huis. De vierde vast op zodra ze oud genoeg is. We halen nu veel voorbeelden van internet maar nadeel is dat we daardoor altijd een scherm nodig hebben. Terwijl we met strijkkralen juist scherm tijd willen beperken. En papieren exemplaar zou dus top zijn!

 5. Ik heb een heel creatieve kleindochter, die dit heel leuk zou vinden.
  Graag zou ik willen meedoen voor haar, maar ik heb geen facebook, volg alleen op Bloglovin.
  Hopelijk mag dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.