Knutselen en Educatief

Beedz, bijzondere strijkkralen van SES Creative

Beedz, bijzondere strijkkralen van SES Creative 13 november 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Beedz

Strijkkralen zijn al decennia lang razend populair. En nog steeds wordt er veel mee gespeeld! Al zijn ze tegenwoordig wel een stuk hipper dan toen wij jong waren. Ken je bijvoorbeeld al de lijn Beedz van SES Creative?

Beedz van SES Creative

Beedz De lijn bestaat al enkele jaren en is inmiddels flink uitgebreid te noemen. En onlangs zijn nieuwe sets ‘Beedz – Strijkkralen Eenhoorns en prinsesjes‘ en ‘Beedz – Strijkkralen 3D taartjes‘ toegevoegd aan de collectie. Kleine keukenprinsen en -prinsessen en sprookjesliefhebbers kunnen dus hun gang gaan!

De afwisselende strijkkralensets van SES Creative stimuleren spelenderwijs de creativiteit, het inbeeldingsvermogen en de fijne motoriek van kinderen. Beedz biedt alles wat het knutselhart van de kleine kunstenaars begeert: van losse bakken vol strijkkralen tot complete knutselsets met trendy thema’s en voorbeelden met voorgevormde bordjes. En er zijn ook allerlei speciale sets verkrijgbaar: specials met glitterstrijkkralen, glow in the dark kralen en zelfs patronen voor 3D-figuren: er is voor ieder wat wils. De strijkkralen en de legborden van SES Creative zijn pvc-vrij, ‘Made in Holland’ en bovendien compatibel met strijkkralen van andere fabrikanten.

Sprookjesachtig

Beedz

De strijkkralenset Beedz –Strijkkralen Eenhoorns en prinsesjes van SES Creative brengt de magische koninklijke wereld naar je knutselhoek thuis. Hier kunnen kinderen de voorbeelden van de doos namaken of juist hun fantasie de vrije loop laten en zelfbedachte motieven maken. Natuurlijk bevat deze set ook glitterstrijkkralen, want wat is een eenhoorn of prinsesje zonder glitter? Dankzij de stickers met schattige gezichtjes komen je prinsesjes echt tot leven. Het precies plaatsen van de strijkkralen op de legborden bevordert spelenderwijs de hand-oogcoördinatie en traint tegelijkertijd de fijne motoriek van het kind. De set bevat een kleurrijke  strijkkralenmix met onder meer glitterstrijkkralen, twee legborden in de vorm van een prinsesje en een eenhoorn, strijkpapier en stickers.

Taartjes uhm… strijken?

Beedz

De strijkkralenset Beedz – strijkkralen 3D taartjes van SES Creative maakt van kinderen in een handomdraai meesterbakkers – en dat allemaal zonder oven. Met behulp van de afbeeldingen in de handleiding maak je de losse taartonderdelen. Plak de gestreken kralen op de vouwvellen en vouw je taartjes in elkaar. Het resultaat zijn levensechte taartjes. Leuk om bijvoorbeeld als sierradendoosjes te gebruiken. De set bevat een kleurrijke strijkkralenmix, patronen om je gestreken onderdelen op te plakken, een transparant legbord, penseel, lijm, strijkpapier en een handleiding.

Vind je dit leuk om te lezen? Lees hier alles over zeemeerminnen knutselsets van SES Creative. 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.