Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

SES Creative zeemeerminnen knutselsets

SES Creative zeemeerminnen knutselsets 11 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

SES Creative zeemeerminnen knutselsets

Zeemeermin zwemmen, wij horen het steeds vaker voorbij komen. Als een echte zeemeermin het water in en proberen net zo elegant als Ariël door het water te bewegen. Zeemeerminnen zijn helemaal in! En heb je nou even geen zin of geen tijd om te zwemmen? Dan heeft SES Creative de oplossing, met de diverse SES Creative zeemeerminnen knutselsets knutsel jij de mooiste zeemeerminnen in elkaar.

SES Creative zeemeerminnen knutselsets

Vrolijke onderwatervriendjes en de mooiste zeemeerminnen. SES Creative combineert het allemaal in de nieuwe knutselsets. Duik mee in de creatieve wereld waarin al jouw zeemeerminnendromen uitkomen. Je voelt je al snel helemaal thuis in de open zee met schelpen en vissen. Ben je al benieuwd naar het zeemeerminnen speelgoed van SES Creative? Je hebt een vrolijke schilderset, de Beedz-set en de bellenblaasset!

Vrolijke onderwater vriendjes schilderset

SES Creative oceaandieren schildersetVissen, zeesterren en krabbetjes je vindt ze allemaal in de zee. De SES Creative oceaandieren schilderset zit vol met schattige waterdiertjes. En deze mag jij zo mooi maken als je wilt. De knutselset wordt geleverd met gips, mal, 6 kleuren verf en glitters. Maak de diertjes door gips te gieten in de bijgeleverde mal en schilder ze vervolgens in prachtige kleuren! Mocht je het in eerste instantie nog wat lastig vinden dan kan je altijd even een kijkje nemen in de handleiding. Deze zeemeerminnen knutselset is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ook leuk: Staan in een mega bubble met SES Creative

Ses Creative Zeemeerminnen Beedz

Naast de schilderset kan je aan aan de slag met Beedz. Deze set bevat een legbord in de vorm van een zeemeermin, strijkkralen in verschillende kleuren (en met glitter) en strijkpapier. En wat je met deze zeemeerminnen Beedz set kan? De mooiste zeemeerminnen maken. Je hoeft alleen nog maar na te denken over de kleuren. Welke kleur geef je bijvoorbeeld het haar?

SES Creative knutselset Beedz

Leg de Beedz op de juiste plek en je creëert de moeste zeemeerminnen. De Ses Creative Zeemeerminnen Beedz set is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Bekijk de Ses Creative Zeemeerminnen Beedz set hier >

SES Aqua Zeemeermin Bellenblaas voor in bad

SES Aqua Zeemeermin Bellenblaas In BadMocht je nou even geen zin hebben om te knutselen, dan is de SES Aqua Zeemeermin bellenblaas ook nog een optie. Met deze bellenblaas blaas je de mooiste bellen. Dip de zeemeermin in het bellenblaassop en blaas de mooiste bellen. Uiteraard ook geschikt voor buiten.

Ook handig: SES Creatiev Slijmlab: wanneer zelf slijm maken niet lukt!

Hebben jullie al zeemeerminnen speelgoed in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.