Buitenspeelgoed Crayola Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Globbles van Crayola

Globbles van Crayola 14 februari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Globbles van Crayola

Crayola presenteert de knotsgekke en felgekleurde Crayola Globbles! Vanaf begin maart kunnen de kinderen aan de gang met de knotsgekke balletjes. Wat de Gobbles zo leuk maakt vertellen wij je vandaag!

Crayola Globbles, wat is het?

Crayola Globbles zijn knotsgekke balletjes in verschillende kleuren. En het leukste van deze balletjes? Ze plakken overal op! Je kunt er in knijpen, ze op elkaar stapelen of er mee gooien. Crayola combineert de trends van de Squishy producten en slijm maken. 

Wat kan je met de plakkerige balletjes?

De Globbles van Crayola vragen om creativiteit. Het zijn tenslotte hele simpele balletjes. Maar ook met simpele balletjes kan je ontzettend veel spelletjes spelen. Ga bijvoorbeeld de strijd aan en organiseer een Globbles toernooi.

Globbles speelgoed

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de Gobbles van Crayola er voor gebruiken. Zijn de balletjes vies? Je kunt ze gewoon wassen met water en zeep zonder dat ze hun plakkerigheid verliezen.

Spelen met Globbles
De Gobbles van Crayola plakken zelfs op de muur!

Ps. Zijn je ouders aan het stressen? Laat ze even lekker in de Gobbles van Crayola knijpen. De balletjes schijnen rustgevend te werken.

Lees hier onze ervaring met de Globbles van Crayola (inclusief video!)

Globbles producten

De plakkerige balletjes zijn vanaf begin maart 2019 beschikbaar in twee varianten. Je kunt een verpakking met drie (€4,99) of zes (€8,99) stuks aanschaffen. En? Gaan jullie deze plakkerige balletjes in huis halen? Knijpen, rekken, stapelen, gooien en ze laten plakken, het kan allemaal met de Globbles van Crayola. Dit klinkt als het ideale speelgoed voor veel kinderen. De verpakking met drie stuks is ook superleuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Globbles

Over Crayola

Komt de naam Crayola je bekend voor maar weet je niet meer waarvan? Crayola is bekend van haar waskrijtjes en allerlei andere kleurartikelen, knutselsets en ander innovatief speelgoed. Zo schreven wij al eerder over de Crayola Stoepkrijt Mandala (buitenspeelgoed).

Lees hier onze ervaring met de Globbles van Crayola (inclusief video!)

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.