Crayola Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Review | Globbles van Crayola

Review | Globbles van Crayola 27 maart 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Review Globbles van Crayola

Sticky balletjes die overal aan plakken maar geen plakkerige restjes achterlaten. Dat klinkt te mooi om waar te zijn of toch niet? Wij mochten de Globbles van Crayola testen en vertellen jullie er meer over!

Wat zijn Globbles?

Globbles van Crayola zijn gekleurde plakkerige balletjes die overal aan plakken maar geen plakkerige restjes achterlaten. En ze verliezen de plakkerigheid niet en je kunt ze wassen met water. Bij Crayola durven ze zelfs eindeloos speelplezier te garanderen. Leuk of niet?

Plakkerig

Je kunt de Globbles aanschaffen in twee varianten. Een verpakking met 3 plakkerige balletjes of met 6 plakkerige balletjes.

Wat kan je ermee?

Globbles kunnen functioneren als stressballen, je kunt er aan trekken of in knijpen. Maar het leukste is toch wel dat je er mee kunt gooien en dat ze blijven plakken. Zo kan je ze op de muur gooien of op het raam, ze blijven overal al vastzitten.

Onze ervaring

Onze ervaring met de Globbles

We hebben een primeur! Normaal beschrijven wij onze ervaringen in een artikel, maar dit keer wilden de kinderen dolgraag een eigen Youtube filmpje opnemen. Jamie en Fenna testen de Globbles en laten je zien wat ze ervan vinden en geven zelf een cijfer. Nieuwsgierig? Bekijk dan de video hieronder:

Mocht je de video niet willen bekijken dan vertellen we je ook gewoon wat we van de plakkerige balletjes vinden. Het zijn namelijk hele leuke plakkerige balletjes en wij kregen er drie (geel, groen en roze). De balletjes plakken ontzettend goed en je kunt ze ook daadwerkelijk overal tegenaan gooien. Pas echter wel op met je haar, een Globbles balletje in je haar is niet prettig!

Spelen met Globbles
Spelen met de Globbles!

We hebben de plakkerige balletjes uiteraard overal tegenaan gegooid. En zelfs op de muur en het plafond blijven er geen plakresten achter. Ook op het raam zie je niet dat er een Globbles heeft gezeten! Toch worden ze van het gooien wel redelijk snel vies door haren of andere viezigheid.

Vieze plakkerige balletjes

Tijd om te wassen dus! De balletjes zijn met water heel goed schoon te maken. De eerste keer is het wel even schrikken, want de plakkerigheid lijkt te verdwijnen. Maar wees niet bang, als de balletjes droog zijn plakken ze weer prima. En je kunt er gewoon weer mee spelen.

Wassen

We hebben de Globbles van Crayola al enkele weken in huis en er wordt regelmatig mee gegooid. Dat betekent dat we ze ook al vaak hebben moeten wassen en ze plakken nog steeds. Wij zijn onder de indruk, we hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat ze daadwerkelijk de plakkerigheid zouden behouden! De kinderen hebben er ontzettend veel plezier mee, dus wat ons betreft zeker een aanrader!

Hebben jullie de Globbles van Crayola al in huis?

Globbles van Crayola

€6,95
9.2

Kwaliteit

8.5/10

Speelplezier

10.0/10

Prijs

9.0/10

Pros

  • Blijven plakkerig ook na het wassen!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.