Televisie & film

Maya de Bij 2: De Honingspelen

Maya de Bij 2: De Honingspelen 13 februari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Maya de Bij 2: De Honingspelen

Vanaf vandaag is de kinderfilm Maya de Bij 2: De Honingspelen te zien in de bioscoop! Wij mochten afgelopen zondag naar de première en de film alvast bewonderen!

Maya de Bij 2: De Honingspelen

Ook in de nieuwe film gaan Maya, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes op avontuur. Deze keer zetten de vriendjes alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Bekende stemmen

Maya de Bij: De Honingspelen.

Veel BN’ers hebben één van de stemmen van de karakters uit de film ingesproken. Ilse Warringa (Juf Ank uit De Luizenmoeder) vertolkt de stem van de Keizerin. Vajèn van den Bosch spreekt weer de stem van Maya in en Coen en Sander zijn te horen zijn als de mieren Eddie en Freddie. Ook Dolshe en Olcay Gulsen zijn te horen in de film: De Honingspelen is voor de zussen de eerste animatiefilm die zij ooit samen in hebben gesproken.

Première

Maya de Bij 2: De Honingspelen

En zoals gezegd ging de film afgelopen zondag in première en wij mochten daar bij zijn met onze gezinnen! Bezoekers konden over een geel met zwarte loper lopenen schminksters zaten klaar om de zaal te vullen met een heleboel kleine bijtjes. Onder toeziend oog van een deel van de cast, waaronder Coen en Sander en Vajèn van den Bosch, werd de film voor het eerst vertoond aan het grote publiek.

De film is hartstikke leuk en viel goed in de smaak bij onze kinderen. Vooral om de mieren werd erg gelachen. De film is vrolijk, Maya is innemend en je leeft al snel helemaal mee met het verhaal. De kinderen vonden dat Violet wel erg gemeen was tegen Maya en waren erg met haar begaan. Uiteraard eindigt het gelukkig allemaal goed! De film is echt een aanrader, één van de leukste kinderfilms die we hebben gezien!

Toch liever naar een andere film? Lees hier meer over Brandweerman Sam! of Klara en de gekke koeien!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.