Games en Elektronica Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed van het Jaar 2023

Fingerlings | Lief klein aapje

Fingerlings | Lief klein aapje 21 september 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fingerlings

Ken je Fingerlings al? Dit zijn schattige kleine aapjes die aan je vinger kunnen hangen en reageren op vrijwel alles wat je doet! En ze zijn in de prijzen gevallen bij de verkiezing Speelgoed van het Jaar. Er kan nog gestemd worden voor de publieksprijzen. De Fingerlings hebben gewonnen in de categorie actiefiguren en speelsets. Wij mochten Charli het aapje testen en vandaag lees je wat wij ervan vonden!

Fingerlings

Fingerlings zijn dus lieve kleine wezentjes die op je vinger kunnen worden geklemd met hun pootjes. Weet je ook gelijk hoe ze aan hun naam komen 😉 Je kan ze uiteraard ook ergens anders op klemmen of aan hun staart ondersteboven ophangen. En deze kleine diertjes reageren op vrijwel alles wat je doet. Als je ze aait of heen en weer schudt bijvoorbeeld dan zie en hoor je de Fingerling reageren. Ze kunnen hun hoofd heen en weer bewegen of hun hartje laten branden. Je kunt op allerlei manieren een reactie krijgen. In de bijgeleverde handleiding lees je daar alles over. De aapjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en worden aangeraden voor 5 jaar en ouder.

Wat vinden wij van het speelgoed?

Wij hebben al eens eerder Fingerlings thuis gekregen, zoals een schattig leeuwtje en een stoere dino. Ik wist dus al dat de kinderen ook Charli met open armen zouden ontvangen. Het is dan ook erg leuk en responsief speelgoed. Je neemt het gemakkelijk mee en het verveelt eigenlijk niet omdat het beestje steeds reageert op wat jij doet. Spencer is inmiddels 8 en vindt Charli helemaal leuk. Hij kan er de hele dag mee door het huis lopen en neemt het bijvoorbeeld ook mee naar een verjaardag. Hij zorgt er echt een beetje voor zoals een huisdiertje. Wij snappen wel dat deze Fingerlings in de prijzen is gevallen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.