Boeken, School en Vrije tijd Reviews

Bobbie Botjes | Bloedstollend nieuw avontuur

Bobbie Botjes | Bloedstollend nieuw avontuur 20 september 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bobbie Botjes

Ons zoontje Spencer (8) is helemaal fan van Game Helden. Dit is zijn favoriete serie van bestsellerauteur Marcel van Driel en illustrator Paco Vink. En dit duo heeft opnieuw de krachten gebundeld voor een nieuw spannend boek: Bobbie Botjes. Spencer kon zijn geluk niet op toen dit boek op de mat viel en las het in één ruk uit. Vandaag lees je wat hij ervan vond!

Bobbie Botjes

Bobbie Botjes draait om Bobbie, Maas, Amira en de hond Modder. Het speelt zich af op Zanderoog. Hier lijkt alles normaal, tot Modder botten op het strand vindt. Als de bliksem inslaat, veranderen deze botjes in Bobbie Botjes! Zij is een piratenskelettenmeisje. In eerste instantie proberen ze haar te verbergen voor andere eilandbewoners. Maar dan gebeurt er iets waardoor het hele eiland in gevaar komt. Bobbie kennen we uit Game Helden tegen de piraten. Ze heeft nu haar eigen boek dus! En we komen ook nog een bekende tegen! Kapitein Bloedneus zit ook in dat deel van Game Helden. Kortom; heel veel spanning en een mooi avonturenboek!

Wat vond Spencer van het boek?

Spencer was al gelijk enthousiast toen hij hoorde dat Bobbie Botjes van dezelfde schrijver als Game Helden is. Hij was nog blijer toen hij het boek in handen had, want laten we wel wezen; de kaft ziet er natuurlijk echt schitterend uit. En dan kwam ook nog eens Kapitein Bloedneus voorbij. Wat ik zelf overigens een geniale naam vind. Het boek vond hij erg spannend en leuk. Kapitein Bloedneus is zijn favoriete personage. Spencer vond alles even leuk aan het boek en kon geen favoriet stukje kiezen. Ik heb hem dan ook zelden zo enthousiast gezien over een boek. Hij houdt heel erg van lezen, maar ik kan er echt van genieten dat hij zoveel plezier heeft van een boek. Bobbie Botjes staat nu op een gedeelde eerste plaats met Game Helden bij hem. En ik snap het wel, het is een prachtig boek met hele toffe illustraties. Echt een aanrader voor de jonge lezer die van spannende avonturenboeken houden! Wij kunnen niet wachten op deel 2!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.