Games en Elektronica Reviews Speelgoed van het Jaar 2023 Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Cre-A-tures | Maak jouw eigen speelmaatje!

Cre-A-tures | Maak jouw eigen speelmaatje! 19 september 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Cre-A-Tures

De winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar zijn onlangs bekendgemaakt! En daarbij heeft Cre-A-tures van Big On Toy Innovation (BOTI) gewonnen in de categorie Elektronica. En je kunt nog stemmen voor de publieksprijzen! Wij mochten onze eigen Cre-A-Tures testen en vandaag lees je onze bevindingen!

Cre-A-Tures

Dit nieuwe speelgoed ligt in het najaar in de winkels. Het zijn kleine wezentjes die je eindeloos kunt aanpassen om zo jouw eigen speelmaatje te zijn. Er zijn meerdere versies. Zo is er een roze waar je elementen voor een olifantje en een eenhoorn bij krijgt. En een blauwe die een hondje kan zijn of een draakje. Of een combi van beide uiteraard! De Cre-A-Tures komen met 14 delen. Denk dan aan staarten, verschillende monden, oortjes en nog meer. Deze kun je op het lijfje klikken om zo zelf een creatie te maken.

Maar dat niet alleen, de Cre-A-Tures kunnen lopen op muziek en maken allerlei geluiden. Ook herhalen ze wat jij zegt. Helemaal leuk dus! Het speelgoed wordt aangeraden voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Wat vinden wij ervan?

Onze kids zijn 8 en 6 en kregen dus de blauwe Cre-A-Tures zoals je hier op de foto’s ziet. Je kunt dus een draakje of een hondje maken door de verschillende elementen op het lijfje te klikken. Dit gaat heel simpel en wijst zich vanzelf. Uiteraard kun je ook een combinatie van beide dieren maken en zo je fantasie de vrije loop laten. Het wezentje loopt ook ontzettend geestig en het is natuurlijk erg grappig dat het alles na kan zeggen. Kortom; onze kinderen vermaken zich er uitstekend mee. Het is leuk om steeds af te wisselen en om het diertje steeds weer te veranderen. Erg leuk en inventief speelgoed. Wij snappen wel dat ze deze prijs in de wacht hebben gesleept!

Meer BOTI? Lees hier meer over Teenage Mutant Ninja Turtles speelgoed van BOTI

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.