Reviews Speelfiguren en Voertuigen Televisie & film

Teenage Mutant Ninja Turtles speelgoed van BOTI!

Teenage Mutant Ninja Turtles speelgoed van BOTI! 30 juli 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Teenage Mutant Ninja Turtles 6

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug! Of misschien zijn ze wel nooit weggeweest! Vroeger keek ik hier altijd naar en het leuke is dat Spencer (8) nu ook helemaal fan is. Zo cool dat sommige dingen generaties lang meegaan. En Spencer is een geluksvogel. Onlangs kregen wij namelijk van BOTI een schitterend Teenage Mutant Ninja Turtles speelgoed! Volgende week komt namelijk de nieuwe film TMNT: Mutant Mayhem uit.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar mocht je niet weten wie de Turtles zijn, hierbij een hele kleine samenvatting. Er zijn er vier: Leonardo heeft een blauwe bandana, Raphael een rode bandana, Donatello een paarse bandana en Michelangelo een oranje. Het zijn allemaal schildpadden, maar door speciaal slijm gemuteerd. En zij niet alleen, ook een rat. En hij is de leider van de Turtles. Ze leven in de riolen. Oh ja, en ze zijn allemaal gek op pizza! Genoeg ingrediënten dus voor een buitengewoon succesvolle franchise.

Speelgoed

En dan het speelgoed! Uiteraard is er vanwege de nieuwe film allemaal supertof speelgoed van BOTI uitgekomen. Nieuwe figuren, maar ook met voertuigen. Zo kregen wij de Battle Cycle. Een scooter waar Raphael op rond kan rijden en zelfs een passagier op mee kan nemen. Die zit dan in een vuilnisbak, iets wat Spencer en ik allebei erg grappig vonden. Wat echt heel tof is, is hoe alle Turtles met accessoires komen. Zo komen ze met verschillende wapens die je in hun schilden kunt doen. En ja, daar zit ook pizza bij! 🙂 Ook kun je ze heel veel bewegen en in allerlei posities zetten.

Niet alleen is er speelgoed verschenen in verband met Mutant Mayhem, ook zijn de klassieke Turtles beschikbaar. Je ziet die hierboven links op de foto. Grappig om te zien hoe de Turtles zijn veranderd qua looks in de loop der jaren! Maar er is nog veel meer, er zijn stretch-figuurtjes beschikbaar, knuffels, speelsets, verkleedsets en nog heel veel meer!

Wat vindt Spencer van al het speelgoed?

Spencer vindt het allemaal schitterend! We zijn dan ook wel heel erg verwend door BOTI. Het speelgoed is prachtig, van erg goede kwaliteit. Ieder personage komt met flink veel accessoires en aan werkelijk alles is gedacht. Van pizza tot wapens. De scooter is het pronkstuk van zijn verzameling. Daar kun je trouwens ook allemaal wielen en dergelijke vastmaken. Hoe cool!! Het nodigt uit tot fantasiespel en ik weet zeker dat Spencer nog lang zoet zal zijn met dit mooie speelgoed! Wij zijn ook erg benieuwd naar de film!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.