Dagje uit

Molly’s Arena | Anime Arcade & Ramen bar

Molly’s Arena | Anime Arcade & Ramen bar 17 september 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Molly's Arena

Onlangs waren we een dagje naar Amsterdam Osdorp. Naast dat we graag in De Meervaart komen, kun je daar heerlijk eten bij Westmarket. En we zijn nu voor het eerst bij Molly’s Arena geweest. Dat is een soort gamehal, maar dan helemaal anime-stijl en je kunt er fantastische ramen eten. En we vonden het zo leuk dat we jullie ook graag kennis laten maken met Molly’s Arena.

Molly’s Arena

Molly’s Arena zit aan het Osdorpplein en is niet heel groot. Er staan meerdere arcade games. Daar zitten de bekendere tussen, maar ook een aantal die ik nog nooit had gezien. En deze zijn zeker de moeite waard. Waan je tussen de games met K-pop, meerdere Streetfighters en er is ook een VR-deel. De leukste vonden we allemaal Cruis’n Blast. Een racegame waarbij je letterlijk een autogordel om moet doen. En je snapt al snel waarom want je wordt alle kanten op gegooid! Heel erg leuk.

Eten, eten, eten!

Je kunt bij Molly’s Arena ook heeeeeerlijk eten. Je kunt er allereerst allerlei leuke drankjes kopen van bijvoorbeeld Pokémon. Daarnaast zijn er twee dingen die ze vers voor je maken: fluffy pancakes. Ze verkopen deze met allerlei kleuren en zijn allemaal vernoemd naar een Pokémon. En je kunt er ramen bestellen. Je hebt met kip, vega of vegan. Wij hebben die met kip gegeten en die was echt fan-tas-tisch. Zo lekker! De kids hebben allebei de pancakes gegeten en die waren ook fantastisch.

Al met al kun je je hier prima een paar uur vermaken. Lekker gamen en heerlijk eten! Oh ja en deze blog is niet gesponsord, we hebben alles zelf betaald.

In oktober eropuit? Dan is de eerste Nationale KinderTheaterWeek

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.