Boeken, School en Vrije tijd Reviews

Game Helden tegen de robots | Review

Game Helden tegen de robots | Review 18 augustus 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Game Helden tegen de robots

De serie Game Helden van Marcel van Driel is de favoriete boekenserie van ons zoontje Spencer (8). Deze serie draait helemaal om games en spannende avonturen. Inmiddels is alweer het vijfde deel in de serie verschenen: Game Helden tegen de robots.

Game Helden tegen de robots

In het nieuwste deel heeft superschurk de Leeuwin Blaag de blob gestolen van Raff. Om hem te redden, teleporteren de Game Helden Raff, Puck, Manú en Phileine naar haar hoofdkwartier in New York. Daar worden ze niet alleen opgewacht door een robotleger, maar ook door een vreselijk wezen. Eentje die hen wel heel erg bekend voorkomt… Lukt het de Game Helden om Blaag te redden uit de klauwen van de Leeuwin? In het vorige deel bleek dat de Game Helden hun krachten uit de videogame hadden meegenomen naar de echte wereld. Je kunt de boeken ook los lezen, maar als je eenmaal bent begonnen wil je de rest ook denk ik. Dat was hier thuis althans wel zo 🙂

Wat vindt Spencer van het boek?

Zoals gezegd zijn dit Spencers favoriete boeken dus hij was heel erg blij dat er weer een nieuw deel verscheen! Game Helden tegen de robots werd dan ook met open armen ontvangen. Hij vindt de boeken erg leuk en spannend. Hij houdt zelf ook van gamen dus dat deze boeken daarover gaan, vindt hij prachtig. De boeken zien er allemaal erg leuk en kleurrijk uit. Spencer vond dit verhaal ook weer erg leuk en spannend. De boeken hebben herkenbare elementen uit de echte wereld (zoals bijvoorbeeld YouTube) en dat vindt hij dan helemaal cool dat zoiets ook in het boek voorbij komt. Wij hopen dat er nog veel meer delen komen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.