Reviews Televisie & film

The Super Mario Bros. Movie | Review

The Super Mario Bros. Movie | Review 17 augustus 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

The Super Mario Bros. Movie

De allerleukste film die we dit jaar hebben gezien is The Super Mario Bros. Movie. We zijn met het hele gezin naar de bioscoop geweest om de film te zien en sinds kort kunnen we ook thuis kijken! We hebben namelijk de film op Blu-ray gekregen en de film inmiddels al héél vaak gekeken. Vandaag lees je onze review.

The Super Mario Bros. Movie

De heldhaftige Super Mario Bros. zijn terug, en hoe! Na hun succesvolle parcours op het grote scherm zorgen de twee bekendste loodgieters ter wereld deze zomer voor een verkwikkende verfrissing bij je thuis. Volg de dappere Mario en Luigi op hun missie doorheen het Mushroom koninkrijk waarbij ze Princess Peach helpen en de kwaadaardige Bowser willen verslaan. The Super Mario Bros. Movie sneuvelde heel wat records in binnen- en buitenland en wist zo al vele families te voorzien van een kleurrijke portie nostalgie. Met de stemmen van topacteurs als Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day en Jack Black komt de wereld van Super Mario tot leven als nooit tevoren.

Wat vinden wij van de film?

De film is fantastisch, we kunnen niet anders zeggen. We zijn allemaal opgegroeid met Super Mario en de andere karakters. Zowel mijn man als ik, maar ook onze kinderen. We kijken deze film dan ook geregeld samen en hebben allemaal onze favoriet. Ik vind Toad de leukste, mijn dochter is fan van Peach en ons zoontje gaat helemaal voor Bowser. En het allerleukste stukje vindt hij het lied dat Bowser zingt voor Peach (kleine spoiler; maar hij heeft een beetje een oogje op de prinses). Inmiddels kent Spencer (8) het liedje uit zijn hoofd en hij heeft het vaak gezongen op de weg naar Spanje afgelopen vakantie!

Voor ons is de film ook superleuk, het heeft allemaal referenties naar games die wij zelf ook vaak hebben gespeeld. De film is erg grappig en gewoon heel erg goed gemaakt. Wat een aanwinst en wat een feestje dat we het nu steeds opnieuw kunnen kijken!

Meer Super Mario? Lees hier meer over het spel Super Mario Match.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.