Speelgoed van het Jaar 2019 Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Escape Room the Game: Jumanji

Escape Room the Game: Jumanji 19 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Escape Room The Game: Jumanji

Heb jij wel eens een Escape Room bezocht? Wij wel! En ik vind het fantastisch, toen het spel Escape Room The Game op de markt kwam haalden wij het meteen in huis. En tegenwoordig heb je ook een familie editie: Escape Room The Game – Jumanji!

Wat is een Escape Room?

Mocht de term Escape Room je helemaal niets zeggen, dan leggen we het graag even uit. Het is al enkele jaren een rage om je op te laten sluiten in een kamer. Door raadsels en puzzels op te lossen is het mogelijk om een mysterie op te lossen en de kamer te verlaten! Een ontzettend leuke uitdaging, die je nu in bordspel variant ook vanuit huis kan spelen!

Escape Room The Game

Eerst even terug naar het bordspel: Escape Room The Game. Dit is een spel voor 3 tot 5 spelers van 16 jaar en ouder. Met dit spel haal jij een Escape Room in huis. Dit spel is namelijk gewoon te spelen aan tafel! In de bordspel los je een mysterie op door te zoeken naar aanwijzingen om de raadsels op te lossen. En dit moet binnen een uur! De Chrono Decoder telt af en geeft zo nu en dan hints om te helpen. Lukt het jullie om te ontsnappen?

Escape Room The Game: Jumanji

Eind vorig jaar kwam Identiy Games met het nieuws dat er ook een familie-editie van het spel op de markt komt: Escape Room The Game: Jumanji! Deze editie van het spel is niet enkel geschikt voor spelers vanaf 16 jaar, iedereen kan hier aan meedoen.

Escape Room The Game Jumanji

Duik met drie nieuwe avonturen in de gevaarlijke jungle om puzzels op te lossen. En het spannendste? Je weet nooit wat je tegen gaat komen! Ook in dit spel moet je in slechts 60 minuten de puzzels en raadsels oplossen om de juiste sleutel te vinden om te ontsnappen. In Escape Room The Game Jumanji vind je de volgende avonturen:

  • De drummende kast
  • De zoektocht naar Jesse Beng
  • Verbreek de vloek Jesse

Ook leuk om te lezen: Het Flikken Maastricht bordspel

De inhoud

Het spel bevat drie enveloppen met de verschillende spellen. Voor elk spel heb je slechts één envelop nodig en daarnaast nog de Chrono Decoder, diverse andere speelmaterialen en de hintkaarten. Bij elk spel zitten 8 hintkaarten, die je alleen hoeft te gebruiken als je er echt niet uitkomt. Wanneer je de Escape Room App download kan je genieten van een nog intensievere beleving.

Escape Room The Game Jumanji

Mocht je je trouwens nog afvragen wat Jumanji dan precies betekend? Het spel is gebaseerd op een film uit 2017: Jumianji- Welcome to the jungle!

Update:

Escape Room The Game: Jumanji is genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019! Lees hier meer over de genomineerden!

Hebben jullie Escape Room The Game of de Jumanji variant al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.