Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Het Flikken bordspel: Maastricht & Rotterdam

Het Flikken bordspel: Maastricht & Rotterdam 17 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Flikken bordspel

Flikken Maastricht kwam voor het eerst op televisie in 2007, maar is nog steeds razend populair. Ook Flikken Rotterdam dat sinds 2016 op de buis is, is favoriet onder heel veel Nederlanders. En we hebben goed nieuws voor alle Flikken fans! Jullie kunnen thuis het Flikken Maastricht bordspel spelen, liever het Flikken Rotterdam bordspel? Dat kan ook!

Het Flikken Maastricht bordspel

Het Flikken Maastricht bordspel van Just Games maakt het mogelijk om in de voetsporen te treden van jouw favoriete agenten! Kruip zelf in de huid van een echte agent en wordt zo de winnaar van het Flikken Maastricht bordspel.

Flikken Maastricht bordspel

Hoe werkt het spel?

Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de juiste locatie achterhaald. De locatie waar een mysterieuze misdaad heeft plaatsgevonden. Lukt het jou om als eerste de juiste coördinaten te ontrafelen? En ben jij als eerste op plaats delict? Dan ben jij de winnaar van het Flikken bordspel.

Het Flikken Rotterdam bordspel

En het Flikken Rotterdam bordspel dan? Ja, dat bestaat ook! Het Flikken bordspel heeft een dubbelzijdig speelbord. Je kunt het spel dus spelen in twee varianten. Speur jij liever in Rotterdam? Geen probleem! Ben jij fan van de stad Maastricht? Ook helemaal prima!

Flikken Rotterdam bordspel

Waarom het Flikken bordspel?

De televisieseries laten je al op het puntje van je stoel zitten, maar ook het bordspel zorgt voor de nodige spanning. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar oud, kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers en duurt ongeveer 45 minuten.

Hebben jullie het Flikken bordspel al in huis?

Ook leuk om te lezen: Het Pablo Escobar bordspel

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.