Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film

Duck Duck, de nieuwe animatiefilm!

Duck Duck, de nieuwe animatiefilm! 21 mei 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Duck Duck

Vanaf 3 juli is er een nieuwe animatiefilm te zien in de Nederlandse bioscopen: Duck Duck. Deze film is van de makers van Shrek en Home.

Duck Duck

In Duck Duck maken we kennis met Ben, een uitbundige gans die liever zijn uitsloverige kunstjes in de lucht vertoont dan dat hij zich druk maakt om anderen en de jaarlijkse vogelmigratie. Maar dan worden de kleine eendjes Mo en Vie per ongeluk door Ben gescheiden van hun vlucht. Machteloos vragen de eendjes Ben om hulp, maar die zit niet op zulke kleine lastpakken te wachten. Ben moet echter zijn plannen bijstellen als hij per ongeluk zijn vleugel verwondt, en zelf ook niet meer mee kan met de vlucht. Er zit niets anders op dan samen op pad te gaan.

Tijdens hun tocht staan Ben en de eendjes voor de ene na de andere obstakel. Ook ontmoeten ze een hoop nieuwe vrienden. Wanneer de sluwe kat Banzou in de gaten krijgt dat de gewonde gans en kleine eendjes compleet weerloos zijn, opent hij de jacht op die lekkere hapjes. Tijdens hun reis komen Ben, Mo en Vie erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan gedacht en zien ze in hoe belangrijk familie is. De film is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. 

Stemmencast

De stem van Ben wordt in Duck Duck vertolkt door Daan van Rijssel. Johnny Kraaijkamp Jr. speelt de gemene kat Banzou en Kim-Lian van der Meij spreekt de stem in van de charmante gans Lily. Niemand minder dan Liza Sips en Patrick Martens nemen de stemmen van de jonge eendjes, voor hun rekening. Lenny de schildpad wordt vertolkt door Hero Muller. Niels Vogel, door zijn YouTube-kanaal beter bekend als ‘De Vogeljongen’, speelt de rol van Gilles.

Over de makers

Just Film Distribution en Just4kids distribueren de film. Zij zijn bekend van familiefilms als ‘Buurman en Buurman’, ‘Brandweerman Sam’, ‘De Film van Dylan Haegens’, ‘Casper en Emma’, ‘Rikkie de ooievaar’ en ‘Brugklas: de tijd van m’n leven’).

Deze zomer naar de film? Je kunt ook naar Toy Story 4!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.