Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Televisie & film

Deze zomer | Toy Story 4 in de bioscoop

Deze zomer | Toy Story 4 in de bioscoop 10 februari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Toy Story 4 - de film

We vertellen jullie elke dag meer over speelgoed. En dit keer geen fysiek speelgoed maar een nieuwe film met in de hoofdrol: speelgoed! Vanaf 21 juni 2019 draait de nieuwste Toy Story in de bioscoop: Toy Story 4! Wij kunnen niet wachten, jullie?

De geschiedenis

Toy Story is een Amerikaanse animatiefilm van Pixar. Het eerste deel draaide in 1995 in de bioscoop! En inmiddels zijn er al meerdere delen uitgebracht Toy Story in 1995, deel 2 in 1999, deel 3 in 2010 en dit jaar verwachten we Toy Story 4!

Buzz Lightyear

Toy Story deel 1 t/m 3

Speelgoed dat tot leven komt, dat is waar alle delen van de film Toy Story om draaien. Als er geen mensen in de buurt zijn komt het speelgoed van Andy tot leven. In de hoofdrol Andy’s lievelingsfiguur cowboy Woody! Naast Woody speelt ook Buzz Lightyear een grote rol. Deze figuren maken in de eerste drie films van alles mee. En het verhaal stopt niet!

Toy Story 4
Toy Story 4 – de film

Toy Story 4, waar gaat het over?

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn prioriteit ligt bij de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed met de naam ‘Forky’ toevoegd aan haar kamer start er een nieuw avontuur. Forky ziet zichzelf niet als echt speelgoed maar als prutswerk. Woody is het hier niet mee eens en neemt Forky mee op reis. Woody ontdekt tijdens deze avontuurlijke rondreis met oude en nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed wel niet is.

Bekijk hier de trailer van Toy Story 4!

De film is geregisseerd door Josh Cooley (Riley’s First Date) en geproduceerd door Jonas Rivera (Up & Inside out) en draait vanaf 21 juni 2019 in de bioscoop. De stemmen in de Engelse versie van de film zijn van o.a. Tom Hanks, Tim Allen en Tony Hale.

Toy Story
Hebben jullie de andere delen van de Toy Story films gezien?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.