Games en Elektronica

DC League of Super-Pets | Preview

DC League of Super-Pets | Preview 25 januari 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

DC League of Super-Pets

Volgend jaar verschijnt er een nieuwe game: DC League of Super-Pets. Deze game is geïnspireerd op de Warner Bros. film die in de zomer van 2022 in de bioscopen moet verschijnen. In dit spel kun je spelen met de hond van Superman! Hoe cool is dat?! De game verschijnt op de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc. Wij vertellen je vandaag al het één en ander erover.

DC League of Super-Pets

In DC League of Super-Pets kruipen spelers in de huid van Super-Pets Krypto the Super-Dog en Ace. Zij kiezen het luchtruim om de dierenpopulatie van Metropolis te beschermen tegen een nieuwe bedreiging. Vlieg over de skylines van de stad als Krypto en Ace in dit 3D-actiespel. Red de dag met elk van hun unieke en krachtige vaardigheidsupgrades. Krypto is trouwens de beste vriend van Superman en heeft dezelfde krachten.

In de film wordt zijn baasje ontvoerd, samen met de rest van de Justice League. Gelukkig komt Krypto met een groep dieren uit het asiel in aanraking en leert hij ze met krachten om te gaan. Zo gaan ze samen de superhelden redden! Wil je alvast een trailer van de film zien? Dat kan hier! Leuk om te weten: Dwayne Johnson doet de stem van Krypto in de film! Kevin Hart doet de stem van Ace. Dat belooft in ieder geval al veel goeds.

DC League of Super-Pets

Outright Games

DC League of Super-Pets is een spel van Outright Games. Dat kennen we van vele supergave spellen voor kinderen, zoals Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers en Mijn vriendin Peppa Pig.

Ben jij ook al benieuwd naar de game?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.