Baby en Peuter Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Breng Toet Toet Cory Carson jouw huis in

Breng Toet Toet Cory Carson jouw huis in 18 september 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Toet Toet Cory Carson

Toet Toet Cory Carson, de Netflixserie die begin dit jaar startte, komt live de woonkamer in. VTech introduceert zes karakters om thuis avonturen te maken.

Waar gaat de serie over?

Kindautootje Cory ontdekt in eigen tempo de wereld en loopt -of rijdt- tegen uitdagingen en kwesties aan die kleintjes herkennen. Cory gaat voor het eerst naar school en op avontuur, zet er flink de vaart in, vliegt soms een beetje uit de bocht, maar komt altijd weer op zijn bandjes terecht. Waar de rakker vooral goed in is: fratsen en plezier. Dat spat van het scherm af, dat inspireert ook om thuis met de Toet Toet Auto’s verder te spelen, vanuit eigen fantasie. 

Toet Toet Cory Carson

Toet Toet Cory Carson

De lijn van Cory Carson wordt helemaal passend bij de televisieserie. Zo zijn allerlei karakters uit de serie beschikbaar: Cory en zijn zusje Chrissy, Benny Brandweerauto, Haily Koper, Bella Bumper, Bobbie en Bibbi Bouwmans. Zo kun je thuis jouw eigen Bumperdijk maken.

Toet Toet Cory Carson

Elk autootje beschikt over allerlei ‘skills’, zoals knipperende lichtjes, geluidjes en gesproken zinnetjes. De lijn wordt helemaal compleet met speelsets passend bij de ontwikkelingen op Netflix. Zoals D.J. Loco, die graag een feestje bouwt met zijn muziektrein of Brandweerkazerne Bumperdijk, het epicentrum voor avontuur en levensreddend werk.

Toet Toet Cory Carson

Advies verkoopprijs: VTech Toet Toet Cory Carson losse auto’s € 9,95 per stuk. DJ Loco € 34,95, Brandweerkazerne Bumperdijk € 22,95 en Duo Cory & Chrissy € 14,95.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.