Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Toet Toet Auto’s krijgen een eigen serie op Netflix

Toet Toet Auto’s krijgen een eigen serie op Netflix 4 januari 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Wat een leuk nieuws! Vanaf vandaag, zaterdag 4 januari, krijgen de Toet Toet Auto’s van VTech een eigen serie op Netflix! Hoe gaaf is dat!?

Avonturen van Cory Carson op Netflix!

Vandaag start op Netflix het avontuur van Cory Carson, nu al de grootste ondeugd uit de wereld van Toet Toet Auto’s van VTech. Netflix en VTech weten heel goed wat de allerjongste kijkers boeit: gekke avonturen van een piepjong autootje dat op het punt staat de wereld te ontdekken!

Doordat Toet Toet Auto’s nu een eigen serie -on demand- krijgen, wordt spelen thuis straks rechtstreeks gekoppeld aan plezier en inspiratie via de buis. Kleintjes vanaf 2 jaar maken kennis met Cory, zijn eigenwijze zusje Chrissy, vriendjes van Cory en de familie Carson. Binnen, buiten en ook op school verzeilen ze van het ene in het andere avontuur in het dorpje Bumperdijk.

Kindautootje Cory ontdekt in eigen tempo de wereld en loopt -of rijdt- tegen uitdagingen en kwesties aan die kleintjes herkennen. Cory gaat voor het eerst naar school en op avontuur, zet er flink de vaart in, vliegt soms een beetje uit de bocht, maar komt altijd weer op zijn bandjes terecht. Waar de rakker vooral goed in is: fratsen en plezier. Dat spat van het scherm af, dat inspireert ook om thuis met de Toet Toet Auto’s verder te spelen, vanuit eigen fantasie. In de zomer maken Netflixheld Cory en zijn vriendjes hun entree in real life, in de vorm van autootjes en speelsets gebaseerd op de belangrijkste karakters en plekken uit de serie.

Wij zijn superbenieuwd en gaan zeker kijken! Jullie ook?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.