Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Twisty Petz Cuddlez | Gebruik je knuffel als accessoire

Twisty Petz Cuddlez | Gebruik je knuffel als accessoire 17 september 20201 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Twisty Petz Cuddlez

Een knuffel die je ook als accessoire kunt gebruiken? Dat zijn de Twisty Petz Cuddlez! Wij kochten de Snugglez Sloth en vandaag lees je onze bevindingen!

Twisty Petz Cuddlez

Eerlijk is eerlijk: wij kenden het nog niet. Maar de Twisty Petz van Spin Master zijn edelsteenarmbanden die veranderen in schattige, collectible dieren. Je kunt er een armband van maken die je bijvoorbeeld aan je rugzak kunt vastmaken of uiteraard kunt dragen. Om te transformeren in een armband kun je jouw diertje gewoon uit elkaar trekken en de uiteinden met elkaar verbinden.

Twisty Petz Cuddlez

Maar er zijn dus ook Twisty Petz Cuddlez! Dit zijn pluchen dieren met een geheime twist: je kunt ze omtoveren tot iets anders! Transformeer je dier door aan het hoofd en de staart te trekken. Zo heb je in een handomdraai een draagbare en modieuze sjaal.

Twisty Petz Cuddlez

De Snugglez Sloth bestaat uit twee delen. Je hebt de knuffel zelf, plus nog een los onderdeel met twee ‘pootjes’. Dat is het onderste deel op de bovenstaande foto. Je kunt de delen aan elkaar vast maken met een soort klemmetjes. Dat ziet er zo uit:

Twisty Petz Cuddlez

Wat vonden wij van de Snugglez Sloth?

Wij hadden zoals gezegd nog geen Twisty Petz Cuddlez dus dit was de eerste keer voor ons. Onze dochter Jasmijn (3) was gelijk weg van de knuffel. Hij is dan ook heel zacht en ziet er supercute uit. Het duurde even voor ze doorhad dat ze de onderdelen aan elkaar kon maken en weer los kon halen, maar nu ze het eenmaal doorheeft, is ze er helemaal druk mee.

Twisty Petz Cuddlez

Al met al is de Twisty Petz Cuddlez een schattige toevoeging op de verzameling knuffels en poppen thuis. Wij kochten het overigens in de aanbieding bij Intertoys, voor nog geen 8 euro! Dat vind ik het zeker waard.

Meer lezen? Ken je de Rainbocorns Sequin Surprise al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.