Informatief & Tips

Nationale Binnenspeeldag op 27 oktober

Nationale Binnenspeeldag op 27 oktober 18 september 20181 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Binnenspeeldag

Opgelet! Naast de welbekende Buitenspeeldag, komt er ook een Nationale Binnenspeeldag aan. Deze vindt plaats op zaterdag 27 oktober. De allereerste Nationale Binnenspeeldag is een initiatief van het wereldberoemde speelgoedmerk PLAYMOBIL en Nickelodeon.

Nationale Binnenspeeldag

Spelen, zowel binnen als buiten, is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Bovendien is het natuurlijk ook nog eens heel erg leuk. Helaas is er volgens Nickelodeon en Playmobil vaak veel te weinig tijd voor ouders om samen met hun kinderen te spelen. Een drukke baan, huishouden, sporten, een agenda vol afspraken…het gaat vaak ten koste van de door kinderen meest gewenste quality time: gezellig samen spelen. Uit onderzoek in opdracht van Playmobil is gebleken dat ruim 1 op de 6 ouders zich soms schuldig voelt omdat hij of zij te weinig speeltijd doorbrengt met de kinderen.

Binnenspeeldag

Speel op Binnenspeeldag samen met je kids

Maar er is goed nieuws! Naar het idee van de Buitenspeeldag, die al jaren met groot succes door Nickelodeon wordt georganiseerd, is er dit jaar iets nieuws; de Binnenspeeldag. Playmobil en Nickelodeon hebben de handen ineen geslagen en roepen zaterdag 27 oktober 2018 uit tot de állereerste Nationale Binnenspeeldag! Wat deze dag precies inhoudt is nog geheim. Daarover komen de zender en Playmobil binnenkort met meer informatie over. Ook komen er meer informatie en resultaten naar buiten van het Playmobil binnenspeel-onderzoek naar buiten. Daarnaast beloven de twee partijen met heel veel binnenspeelinspiratie te komen! Dat belooft wat. Wij van Alles Over Speelgoed zijn in ieder geval erg benieuwd naar dit initiatief en wat het verder inhoudt! Jullie ook?!

Nickelodeon is geen onbekende in het organiseren van leuke dagen. Naast de binnen- en buitenspeeldag organiseert het bedrijf ook de Nick Jr Fandagen en het Nickelodeon Familie Festival. Nickelodeon is onder meer bekend van Dora the Explorer, Paw Patrol en Shimmer and Shine.

Meer over de #Binnenspeeldag binnenkort ook op de website: www.binnenspeeldag.nl

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Ik vind het super leuk bedacht en ook heel leuk met al die binnen speel tips op tv enzo ik vind het super leuk bedacht maar iedereen moet wel de deur open doen een frisse neus halen en weer lekker verder spelen??❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.