Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Baby Shark: Sing & Swim Party | De vrolijkste game van het jaar!

Baby Shark: Sing & Swim Party | De vrolijkste game van het jaar! 14 november 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Baby Shark: Sing & Swim Party

Baby Shark, doo-doo, doo-doo, doo-doo! Wie kent dit wereldberoemde kinderliedje niet inmiddels? En het is allang meer dan een kinderliedje. Het is een enorme franchise geworden met onder meer tof speelgoed. En tegenwoordig ook een eigen game. Onlangs verscheen Baby Shark: Sing & Swim Party. Wij kondigden deze game al eerder aan. En we mochten het ook reviewen, dus vandaag lees je onze mening!

Baby Shark: Sing & Swim Party

Baby Shark: Sing & Swim Party is een avontuur waarin je volledig duikt in de wereld van Baby Shark, Je kiest een karakter: Baby Shark, Mama Shark, Papa Shark, Oma Shark of Opa Shark. Je kunt alleen op stap of je kunt met drie anderen het spel spelen. In het spel komen 30 nummers voorbij. Uiteraard Baby Shark, maar ook Disco Sharks en Shark Dance Party. In het verhaal volg je de familie terwijl ze op weg zijn naar een festival. Tijdens deze reis kom je bekende locaties tegen. En om bij het festival te komen moet je verschillende spelletjes spelen. Zo is er een spel waarbij je op de maat van de muziek moeten blijven. Ook zijn er games waarbij je gevaarlijke vissen en andere obstakels moet vermijden. Intussen spaar je allemaal kaartjes.

Wat vinden wij van de game?

Onze kinderen vinden Baby Shark nog steeds erg leuk. Vol enthousiasme gingen ze aan de slag met Baby Shark: Sing & Swim Party. De game is denk ik één van de allervrolijkste die ik ooit heb gezien. De kleurrijke haaien komen je tegemoet. Naarmate je verder komt in de game, worden de games steeds moeilijker. En ondertussen natuurlijk het bekende liedje en de bekende karakters die voorbij komen. De game richt zich op jonge kinderen van 3 tot 6. Onze kinderen zijn 6 en 8. En ook zij vermaakten zich er uitstekend mee, zeker toen de spelletjes moeilijker werden. Een ontzettend leuke game dus voor de jonge gamer. En gegarandeerd dat je de rest van de week Baby Shark, doo-doo, doo-doo, doo-doo in je hoofd hebt!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.