Games en Elektronica

Maak een plons (doo-doo doo-doo doo-doo) met Baby Shark: Sing & Swim Party

Maak een plons (doo-doo doo-doo doo-doo) met Baby Shark: Sing & Swim Party 29 juni 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Baby Shark Sing & Swim Party

De hype rondom Baby Shark is nog steeds niet voorbij! De meest bekeken video op YouTube krijgt een eigen videogame. Outright Games kondigt Baby Shark: Sing & Swim Party aan. Dit spel verschijnt op 15 september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Baby Shark: Sing & Swim Party

Baby Shark: Sing & Swim Party is een ritmisch avontuur waarin spelers volledig worden ondergedompeld in het levendige universum van Baby Shark. Dit met maar één doel: zingen en plezier maken met vrienden en familie. Spelers zwemmen door oceanen als Baby Shark, Mama Shark, Papa Shark, Oma Shark of Opa Shark om het verhaal van familie en vriendschap te ontgrendelen terwijl ze elk level voltooien. Spelers kunnen alleen zwemmen of samenwerken met maximaal drie familieleden en vrienden in de lokale co-op modus voor vier spelers. Fans kunnen tijdens hun oceaanavontuur genieten van 30 nummers. Denk aan pakkende klassiekers als ‘Baby Shark’, ‘Disco Sharks’ en ‘Shark Dance Party’.

Haaien op vakantie

Het verhaal ontvouwt zich in de unieke stijl van het volgen van de haaienfamilie terwijl ze op vakantie gaan over de oceaan naar het Fin-Tastic Festival. Dat is de grootste muziekwedstrijd in de hele oceaan. Baby Shark: Sing & Swim Party laat spelers zeven herkenbare locaties uit de fan-favoriete Baby Shark-video’s verkennen. Denk aan de prachtige Tropical Bay, de uitgestrekte Ocean City en het duistere Kingdom of the Deep, om naar het festival te gaan. De game bevat de Rhythm of Runner Mode waarin spelers op de maat moeten blijven en levels moeten voltooien om kaarten en stickers te verzamelen. Voor extra plezier zijn de vijf speelbare personages van de Haaienfamilie aanpasbaar met vrij te spelen kostuums en skins die je in de game kunt verzamelen.

Jonge gamers

De game is gemaakt met alle gezinsleden in gedachten. Het is zo ontworpen dat het toegankelijk en leerzaam is voor zelfs de jongste Baby Shark-fans. De game is dan ook geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. De game wordt ook beschikbaar in 26 talen.

Meer Baby Shark? Lees hier meer over Baby Shark speelgoed.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.