Baby en Peuter Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Baby Shark speelgoed van BOTI

Baby Shark speelgoed van BOTI 28 februari 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Baby Shark speelgoed

Baby Shark doo doo doo doo doo doo ♪. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar sinds onze kids dit liedje elke avond in de kinderdisco hoorden tijdens onze vakantie in Italië, is dit aanstekelijke liedje ontzettend populair thuis. We kregen van BOTI erg leuk Baby Shark speelgoed opgestuurd en vandaag lees je onze ervaringen!

Baby Shark

In november 2015 ging het populaire kinderlied ‘Baby Shark’ viral op YouTube en sindsdien krijgen we het niet meer uit ons hoofd! Het vrolijke en aanstekelijke lied heeft al menig kinderhart veroverd en heeft op YouTube ondertussen al miljarden views. Tegenwoordig bestaat er ook Baby Shark speelgoed, zoals de Baby Shark Knuffels met geluid.

Baby Shark speelgoed

BOTI brengt een lijn met Baby Shark speelgoed uit. Deze bestaat onder meer uit hele mooie knuffels. Maar er zijn ook badspeeljes en een grote dansende Baby Shark.

Wij hebben twee dingen gekregen. Een grote gele Baby Shark knuffel en een kleine Soundcube die ook het bekende liedje afspeelt.

Baby Shark speelgoed

Knuffels

Met de Baby Shark knuffels kun je uiteraard gewoon knuffelen, maar je kunt ook onderin knijpen zodat ze het liedje af spelen. Kies uit drie verschillende knuffels: Baby Shark, Mommy Shark en Daddy Shark. Wij hebben de gele, dat is de baby.

Handpoppen

Daarnaast zijn er ook handpoppen verkrijgbaar. Maar niet zomaar een handpop, je kan namelijk door het langzamer of sneller bewegen van de mond van je knuffel het tempo van het Baby Shark liedje bepalen! Steek gewoonweg je hand in de achterkant van de pop en beweeg de mond van de knuffel om het Baby Shark liedje langzamer of sneller af te laten spelen. Kies uit drie verschillende knuffels: Baby Shark, Mommy Shark en Daddy Shark.

Soundcubes

Wij kregen ook een kleine soundcube opgestuurd, in het roze. Ook deze zijn in het roze, geel en blauw beschikbaar. Als je erin knijpt, dan hoor je het liedje. Klein en handzaam!

Baby Shark speelgoed

Wat vonden onze kinderen van het speelgoed?

Zoals gezegd kregen wij een knuffel en een soundcube opgestuurd. Spencer (5) en Jasmijn (3) hebben allebei een flinke verzameling knuffels en zijn daar altijd erg druk mee. Maar Baby Shark speelgoed hadden we nog niet in huis. Wel zingen ze vaak het liedje en dansen ze erop. Toen ik deze twee knuffels tevoorschijn toverde, was het feest thuis. Roze is Spencers lievelingskleur, dus hij koos voor het kleintje. Jasmijn heeft de grote gele knuffel. Het allerleukste is natuurlijk om non-stop de knuffels in te drukken zodat het liedje komt en het liefste dan natuurlijk alles door elkaar. Gratis tip van deze mama: als je nog een keer de knuffels indrukt, dan stopt het liedje 😉

Baby Shark speelgoed

Leestip: Sophie de Giraf, dit is het leukste speelgoed

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.