Baby en Peuter Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar

Sophie de Giraf, dit is het leukste speelgoed

Sophie de Giraf, dit is het leukste speelgoed 4 augustus 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Sophie de Giraf speelgoed

Wie op zoek is naar een cadeautje voor een baby of peuter zal ongetwijfeld Sophie de Giraf een keer zijn tegen gekomen. Deze iconische giraf is in menig huishouden te vinden. Maar wist je dat er veel meer Sophie de Giraf speelgoed is dan enkel de rubberen giraf. Ideaal als kraamcadeau of als cadeau voor een eerste verjaardag!

Over Sophie de Giraf

Sophie de Giraf

Wie er nu denkt, wie is Sophie de Giraf? Sophie is al ruim 50 jaar het beste vriendje van meer dan 40 miljoen baby’s. Sophie is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en verf. Veilig speelgoed voor baby en peuter dat ook nog eens alle zintuigen stimuleert. Zo zorgen de vlekjes op de giraf ervoor dat kinderen contrast gaan zien, maakt de giraf een leuk geluidje en kunnen baby’s en peuter veilig sabbelen op Sophie de Giraf.

Sophie de Giraf speelgoed

Hoewel de rubberen giraf dus heel bekend is, is nog niet iedereen op de hoogte van de overige producten van deze schattige giraf. Het assortiment Sophie de Giraf producten is groot, naast o.a. kleding is er namelijk nog veel meer Sophie de Giraf speelgoed! Wij hebben het leukste speelgoed voor je op een rijtje gezet!

1. De bijtring So’Pure

Sophie is ook verkrijgbaar in een speciale Sophie de Giraf bijtring So’Pure variant. Deze bijtring is ideaal voor baby’s waarbij de tandjes door komen. Ook deze bijtring is van 100% natuurlijk rubber en dus veilig om op te kauwen. Baby’s kunnen heerlijk kauwen op de ringen, de oren en poten!

Sophie de Giraf bijtring

2. De So’Pure Senso’Ball

De Sophie de Giraf Senso’Ball is een leuke speelbal voor de allerkleinsten. Kleuren en de vele texturen (streepjes, stippen en sterren) stimuleren de zintuigen van alle baby’s. De gaten in de Senso’Ball maken het mogelijk om de bal goed vast te pakken en dit stimuleert de fijne motoriek. De bal is licht, ergonomisch en makkelijk vast te houden.

So'Pure Senso'Ball

3. Sophie gaat mee in bad met de badpuzzel

Wist je dat Sophie ook lekker mee in bad kan. Met de badpuzzel kunnen de allerkleinsten ook lekker spelen in bad. Alle drierenvriendjes van Sophie (en Sophie zelf) kunnen uit de puzzel gehaald worden. En het terugplaatsen helpt de fijne motoriek ontwikkelen. De puzzel zelf blijft drijven en de dierenvriendjes spugen water als je erin knijpt. Genoeg te beleven met de Sophie de Giraf badpuzzel!

Sophie de Giraf speelgoed

4. Het Vriendjes ontdekboekje

Is het na het badderen tijd om naar bed te gaan? Dan kunnen jullie samen nog even door het Sophie de Giraf ontdekboekje kijken. Dit boekje is gemaakt van stof en voelt heerlijk zacht aan. Als je door het boekje heen bladert ontmoet je alle vriendjes van Sophie. Sommige pagina’s maken geluid, andere bevatten een spiegeltje. Er is genoeg te ontdekken!

Vriendjes ontdekboekje

5. Splash & Turf piramide

Wie kent hem niet? De bekende stapelpiramide? En ook in het assortiment Sophie de Giraf speelgoed mag deze natuurlijk niet ontbreken. Deze piramide is eenvoudig aan de badrand te bevestigen, zo kunnen kinderen in bad heerlijk stapelen met de prachtig gekleurde ringen. De dieren drijven en zijn eenvoudig vast te houden. En deze Splash & Turf piramide is ook prima om mee te spelen buiten de badkamer.

Sophie de Giraf speelgoed

6. Zuignap met speeltjes

Ideaal voor op bijvoorbeeld een kinderstoel, deze Sophie de Giraf zuignap met leerspeeltjes. De zuignap zorgt ervoor dat dit Sophie de Giraf speelgoed goed blijft staan. Zo kan een kindje veilig spelen door aan het wiel te draaien of de giraffen en knikkertjes te bewegen. Genoeg te zien en te doen en ook hierbij worden weer diverse zintuigen gestimuleerd.

Zuignap met speeltjes

7. De interactieve speelmat

De interactieve speelmat van Sophie de Giraf is ideaal voor baby’s en peuters die graag op ontdekking gaan. De mat komt tot leven wanneer de kleine op de mat zit en de afbeeldingen met vriendjes van Sophie aanraakt. De interactieve mat maakt muziek en dierengeluiden, is vrolijk gekleurd en bevat leuke afbeeldingen. Het volume van de mat kan geregeld worden en de mat is ook eenvoudig schoon te houden.

Sophie de Giraf speelgoed

8. De Seat & Play Babystoel

Tot slot nog een hele leuke stoel, de Sophie de Giraf Seat & Play babystoel. In deze stoel zit een kindje niet alleen comfortabel, tegelijkertijd is het ook een ontdekkingsreis. Piepgeluidjes, kreukelpapier, een rammelaar en bijtring zijn een aantal onderdelen op deze babystoel. De activiteiten zijn van de stoel af te halen en de stoel bevat antislip.

Sophie de Giraf Baby Seat & Play Babystoel

Is dit al het Sophie de Giraf speelgoed dat er is? Nee, zeker niet! Dus wil je nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan deze website!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.