Games en Elektronica Verlopen winacties

Animal Crossing New Horizons winactie | Win 100 Nook Miles Tickets (GESLOTEN)

Animal Crossing New Horizons winactie | Win 100 Nook Miles Tickets (GESLOTEN) 3 juli 20202 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Animal Crossing New Horizons

We gaan iets nieuws proberen bij Alles Over Speelgoed. We gaan namelijk een winactie doen voor Animal Crossing New Horizons. Maar de prijs is in game. We geven namelijk 100 Nook Miles Tickets weg. Om te vieren dat je vanaf vandaag de uitbreiding kunt spelen! Lees snel verder!

Animal Crossing New Horizons

Dat we fan zijn fan dit spel zal niemand zijn ontgaan. Zo schreven we geregeld over het spel en gaven we bijvoorbeeld tips over hoe je geld kunt verdienen in Animal Crossing New Horizons. We dachten; laten we eens gek doen en een winactie doen IN het spel! Waarom niet toch!?

Ken je het spel nog niet? In Animal Crossing creëer je zelf je hele leven eigenlijk. Je komt terecht op een eiland waar Tom Nook de dienst uitmaakt. Je koopt daar een huis en vervolgens ga je aan de slag. Het spel is helemaal vrij, dus je wordt niet een bepaalde kant op gestuurd. Vervolgens kun je dus eigenlijk doen wat je zelf wilt. Je bepaalt zelf waar je huis komt te staan, je bepaalt zelf wanneer je dat afbetaalt en je bepaalt zelf hoe je het inricht. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Animal Crossing New Horizons

Nook Miles Tickets

Nook Miles Tickets hebben meerdere functies in het spel. Ze zijn te gebruiken als betaalmiddel om hele toffe dingen mee te kopen voor in het spel. Maar je kunt ze ook gebruiken voor uitstapjes naar de zogenoemde mystery islands. Daar kun je nieuwe villagers vinden, maar ook allerlei materialen die je nodig hebt. Veelzijdige tickets dus, die zeer van pas komen!

Animal Crossing New Horizons

Win 100 Nook Miles Tickets

Wil jij de 100 Nook Miles Tickets winnen? Dat is vrij simpel, volg de onderstaande stappen! Ben jij de winnaar? Dan spreken we een dag en tijd af dat je de tickets mag komen ophalen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht en vertel ons wat jij zo leuk vindt aan Animal Crossing New Horizons!

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 19 juli 2020 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

  1. Omdat eilanden bezoeken en daar alles leeghalen en vangen om zo weer andere mensen te helpen met al die materialen het tofste is van dit spel.
    Mensen een ticket geven en hopen dat ze de leukste bewoner vinden voor hun eiland.?
    Dat is het leuke aan ac elkaar helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.