Games en Elektronica Reviews

51 Worldwide Games | Review

51 Worldwide Games | Review 8 juli 20201 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

51 Worldwide Games

De Nintendo Switch is nog steeds aan absolute favoriet hier thuis. Het is dan ook superleuk om nieuwe spellen uit te proberen. Onlangs mochten we 51 Worldwide Games uitproberen. We vertelden jullie al eerder over deze game in een blog. Vandaag lees je onze bevindingen!

51 Worldwide Games

51 Worldwide Games

Je raadt het al: 51 Worldwide Games is een spel met 51 spellen die wereldwijd bekend zijn. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers; deze verzameling bevat vele spellen die culturen over de hele wereld hebben gespeeld en gevormd. Je kunt de wereldkaart over lopen en zo kom je allerlei spelletjes tegen; doe je liever een kaartspel of een klassieker uit het café? Het kan allemaal.

51 Worldwide Games

Speel tegen elkaar

Wat erg leuk is aan 51 Worldwide Games is dat je op allerlei manieren tegen elkaar kunt spelen. Dit kan zowel lokaal (met twee Switches die bij elkaar in de buurt zijn) als online. Ook kunnen spelers op verschillende manieren de Switches gebruiken. Zo kan het Nintendo Switch-systeem plat op tafel gelegd worden om als virtueel spelbord te dienen. Ook kan het perspectief worden gewijzigd voor het best mogelijke spelaanzicht.

51 Worldwide Games
51 Worldwide Games

Wat vinden wij van het spel?

Er is een knap spel voor nodig om mij los te weken van mijn geliefde Animal Crossing, maar ik moet zeggen dat wij 51 Worldwide Games geregeld tevoorschijn halen. Het is natuurlijk ook een flink aantal spellen en dat maakt dat het niet snel verveelt. Wij hebben een Nintendo Online abonnement en daardoor kunnen we dus ook tegen andere spelers van over de hele wereld spelen.

Zelf vind ik de kaartspellen het leukste. Maar ook darten, racen en de puzzelspelletjes zijn erg vermakelijk. Ik ken sommige spellen onder andere namen en sommige spellen kende ik ook nog helemaal niet. Gelukkig is bij elk spel een duidelijke uitleg. Ook voor ons zoontje (5) zijn sommige spelletjes al heel goed te begrijpen en het is dan ook leuk voor hem om bijvoorbeeld tafelvoetbal te spelen.

51 Worldwide Games
51 Worldwide Games

Wat ik zelf ook heel erg leuk vind, is naarmate het spel vordert je steeds meer te weten komt over alle spelletjes. Je unlockt namelijk allerlei feitjes naarmate je meer speelt. Ook nog eens leerzaam dus!

Al met al zou ik 51 Worldwide Games zeker aanraden. Ongetwijfeld zitten er spelletjes tussen die je niet leuk vindt, maar er is zoveel keus dat ik wel durf te zeggen dat er voor ieder wat wils is. Ik vind 39,99 ook een mooie prijs, zeker gezien hoe duur sommige andere spellen zijn voor de Switch. Bij 51 Worldwide Games krijg je zeker waar voor je geld!

51 Worldwide Games
51 Worldwide Games

Leestip: Burnout Paradise Remastered racet naar de Nintendo Switch

51 Worldwide Games

39,99
9

Speelplezier

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

8.6/10

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Bedankt voor het delen van deze game review. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe spellen die ik kan doen met vrienden. Ik heb al veel online uitgeprobeerd, maar ben tegenwoordig ook weer fan van bordspellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.