Games en Elektronica

51 Worldwide Games | Nintendo Switch

51 Worldwide Games | Nintendo Switch 26 mei 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

51 Worldwide Games

Nintendo Switchers opgelet! Spelers kunnen binnenkort samen met vrienden en familie genieten van een gevarieerde verzameling tijdloze en populaire spellen. Op 5 juni verschijnt 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers; deze verzameling bevat vele spellen die culturen over de hele wereld hebben gespeeld en gevormd.

51 Worldwide Games

Bovenstaande trailer toont niet alleen variatie in soorten spellen die spelers lokaal en online samen kunnen spelen, maar ook de verschillende manieren waarop spelers kunnen spelen. Zo kan het Nintendo Switch-systeem plat op tafel gelegd worden om als virtueel spelbord te dienen. Ook kan het perspectief worden gewijzigd voor het best mogelijke spelaanzicht.

51 Worldwide Games

Samen spelen

Spelers kunnen via een lokale verbinding maximaal vier systemen met elkaar verbinden om gezelschapsspellen als Poker tegen elkaar te spelen. Daarnaast kunnen spelers online gaan om te spelen met vrienden of tegenstanders van over de hele wereld.

51 Worldwide Games

Vier systemen die verbonden zijn, kunnen tegen elkaar gelegd worden om één groot speelveld te vormen. De systemen kun je op verschillende manier rangschikken om de lay-out van dit speelveld te veranderen.

51 Worldwide Games

Leestip: DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia

Tutorial

Alle games zijn voorzien van een korte, gesproken introductie die spelers de basis uitlegt. Stap-voor-stap tutorials spelers de diepere strategieën leren en tips geven voor de moeilijkere games. Er zijn ook interessante weetjes over elke game te checken. Wist je bijvoorbeeld dat bij boksen ‘de ring’ zo heet omdat het oorspronkelijk werd gevormd door mensen die in een cirkel stonden en elkaars handen vasthielden.

51 Worldwide Games

Afhankelijk van het spel, kunnen spelers ook experimenteren met verschillende besturingsopties. Je kunt bijvoorbeeld testen met de knoppen of het touchscreen, of zelfs bewegingsbesturing gebruiken in spellen als Bowling of Darts.

51 Worldwide Games

Meer Nintendo Switch? Ben je net als Nicole ook al verslaafd aan Animal Crossing?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.