Games en Elektronica

DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia

DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia 22 mei 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Trollhunters Defenders of Arcadia

Na de zomer komt er een nieuwe game uit, geïnspireerd op de populaire Netflix-serie van Guillermo Del Toro: DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia. Het spel verschijnt op 25 september voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (digital).

Trollhunters: Defenders of Arcadia

De nieuwe platform action-adventure game verschijnt met de originele stemmen van Emile Hirsch, Charlie Saxton en David Bradley uit de televisieserie op Netflix. In Nederland kennen we dat als Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia. Daarin vindt een doodgewone jongen per toeval een amulet. Daardoor verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden.

Trollhunters Defenders of Arcadia

Trilogie

DreamWorks Animation’s Tales of Arcadia-trilogie bestaat uit Trollhunters, 3Below en de langverwachte nieuwe serie, Wizards. Die verschijnt later later dit jaar op Netflix. De trilogie focust zich op het ogenschijnlijk gewone dorp Arcadia Oaks. Dat ligt toevallig in het midden van magische en mystieke lijnen. Daardoor is het een knooppunt van vele veldslagen tussen buitenaardse wezens. Denk dan aan trollen, aliens en tovenaars. De nieuwe game, DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia, vertelt een gloednieuw verhaal. Het speelt zich af tussen de verschillende werelden uit de drie series.

Trollhunters Defenders of Arcadia

DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia neemt spelers mee op een intrigerend en authentiek nieuw avontuur dat de belangrijkste pijlers van de serie, vriendschap, loyaliteit en fantasie, laat zien,” zei Jim Molinets, SVP of Production, Universal Games and Digital Platforms. “Het spel bouwt voort op het gedurfde en creatieve verhaal waar fans al jaren enthousiast over zijn en brengt de levendige wereld van Arcadia Oaks op leuke en verrassende manieren tot leven.”

Trollhunters Defenders of Arcadia

Meer games? In Utrecht kun je naar een F1 Racing Centre!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.