Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Leef groener dan groen in de Sims 4 Ecologisch Leven!

Leef groener dan groen in de Sims 4 Ecologisch Leven! 21 mei 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De Sims 4 Ecologisch Leven

Ben jij fan van het populaire spel De Sims 4 en zie je het wel zitten om groener te gaan leven? Dan is de nieuwe uitbreiding van de Sims echt iets voor jou! Maak de wereld van Evergreen Harbor duurzamer in het nieuwe spel De Sims 4 Ecologisch Leven!

De Sims 4 Ecologisch Leven

In de nieuwe uitbreiding van het spel de Sims 4 draait het om milieubewuster leven en een duurzamere levensstijl omarmen. Hoe je dit doet? Door alternatieve energiebronnen te gebruiken, eigen voedsel te kweken en materialen voor nieuwe meubels te upcyclen. In De Sims 4 Ecologisch Leven creëer jij een voorbeeld van duurzaamheid veranderen en een verschil maken in de wereld om je heen!

Leef groener dan groen!

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving en het is niet meer dan logisch om dit ook door te voeren in het populaire spel de Sims!

We vinden het fantastisch om spelers de kans te geven om een milieubewustere manier van leven te verkennen in De Sims en de veranderingen door te voeren die zij willen maken.

Door duurzame manieren van leven te ontdekken en toe te passen, zoals zonnepanelen en windturbines om elektriciteit op te wekken, of het upcyclen van materialen om nieuwe meubels te creëren, kunnen spelers en hun Sims op een heel nieuwe manier met het leven spelen.

George Pigula, producer van het De Sims 4 Ecologisch Leven Expansion Pack
De Sims 4 Ecologisch Leven

Leestip: De Sims vieren hun 20ste verjaardag!

Ecologisch leven, hoe doe je dat?

Met De Sims 4 Ecologisch Leven introduceert het Expansion Pack een unieke wereld waarin Sims met elke beslissing die ze nemen invloed hebben op het milieu. De Sims krijgen de mogelijkheid om eigen elektriciteit en water te produceren met zonnepanelen, windturbines en dauwopvangen. Ook kunnen zij hun eigen voedsel kweken in een nieuwe verticale tuin. Het huis kan ingericht worden met hergebruikte meubeles en zelfs kleding kan worden gekocht van duurzaam gemaakte materialen. Duik de vuilnisbak in om items her te gebruiken of creatieve spullen voor in huis te maken.

Leef groener dan groen!

Sims kunnen zelf nog een stapje verder gaan en de positieve veranderingen doorvoeren in de Sims community. Via het nieuwe stembord waarop elke week verschillende buurtactieplannen staan wordt er in de hele buurt stilgestaan bij de mogelijkheid tot duurzaam leven. De Sims 4 Ecologisch Leven stimuleert Sims om een beroep te kiezen zoals bijvoorbeeld civiel ontwerper, om op die manier anderen te inspireren iets voor het milieu te doen. Nemen de Sims geen actie dan gaat de natuur snel achteruit. Leer meer over duurzaam leven in het nieuwste spel van de Sims 4!

De Sims 4 Ecologisch Leven

Ook leuk om te lezen: De Sims 4 Eilandleven

Waar & wanneer te koop?

We snappen het als je De Sims 4 Ecologisch Leven zo snel mogelijk in huis wilt halen. Maar je moet nog even geduld hebben. Het spel is vanaf 5 juni verkrijgbaar voor op de pc en consoles. Mocht je niet kunnen wachten reserveer het dan alvast! Houd er wel rekening mee dat het een uitbreiding is, je hebt dus de Sims 4 nodig om het spel te kunnen spelen.

Ga jij nieuwste uitbreiding van de Sims 4 in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.