Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Sims 4 Eiland leven

Sims 4 Eiland leven 25 juni 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

The Sims 4 Eilandleven

Het is één van mijn favorieten spellen: Sims! Daar ben ik vroeger heel wat uren, wat zeg ik dagen zoet mee geweest. Speelde ik nog The Sims, tegenwoordig heb je al The Sims 4 en ze hebben een nieuwe uitbreiding Sims 4 Eiland leven!

The Sims, wat is dat?

The Sims is een simulatie videogame, dat is ontwikkeld door Maxis en gepubliceerd door Electronic Arts. Met meer dan 200 miljoen verkochte exemplaren is het één van de best verkochten spellen aller tijden.

Hoe werkt the Sims?

Maar wat speel je dan eigenlijk? Je bouwt een eigen leven op, tenminste het leven van een Sim die je zelf kunt creëren. Koop een huis, ga aan het werk, verzorg je huisdieren, wordt chefkok of creëer een gezinnetje. Alles is mogelijk in de Sims. En ditmaal leeft jouw Sims in de tropische wereld van Sulani in de Sims 4 Eilandleven.

Eilandleven

Sims 4 – Eiland leven

Met de uitbreiding Sims 4 Eiland leven worden spelers uitgenodigd om hun eigen paradijs te creëren in de wereld van Sulani. Sims kunnen genieten van het relaxte leven, een kleurtje opdoen en genieten van de unieke cultuur. Ben je meer van de wateractiviteiten? Dan kun je optimaal genieten van het zwemmen met dolfijnen, het bouwen van zandkastelen of een tochtje met een kano.

Sims 4 Eilandleven

Ook leuk om te lezen: Assasin’ss Creed Origins en Odyssey bij the VR Room

Is jouw Sim het relaxen zat? Dan kan hij of zij een steentje bijdragen aan het eilandbehoud. Vooral de ambitieuze Sim zal het leuk vinden om de verschillende carrières te ontdekken. Word jij de spierbundel op het strand en de beste strandwacht van Sulani of duik jij de zee in als ervaren duiker?

Bekijk hierboven de trailer van Sims 4 Eiland leven! Het spel is vanaf nu al beschikbaar voor op de PC. Voor de andere gameconsoles is het nog even geduld hebben. Vanaf 16 juli is het spel ook beschikbaar voor de consonlespelers.

Leestip: Sims 4 – Uitgebreid Breien accessoirespakket

Zijn jullie ook fan van The Sims?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.