Games en Elektronica

Sims 4 – Uitgebreid Breien accessoirespakket

Sims 4 – Uitgebreid Breien accessoirespakket 29 juli 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Sims 4 - Uitgebreid Breien accessoirespakket

De Sims 4, wie kent het niet? Dit spel is ondertussen zo populair dat veel van jullie het ongetwijfeld al een keer gespeeld hebben. Met alle uitbreidingen zijn de mogelijkheden ook oneindig en er is weer een nieuwe uitbreiding bijgekomen: Sims 4 – Uitgebreid Breien accessoirespakket!

Het Uitgebreid Breien accessoirespakket

Tijdens Corona zaten veel mensen thuis, tijd dus voor een nieuwe hobby. Puzzels waren razendpopulair, maar wat dacht je van breien? In de nieuwste uitbreiding van de Sims 4 draait het allemaal om breien. In de uitbreiding Sims 4 – Uitgebreid Breien accessoirespakket kunnen jouw Sims hun breivaardigheden verbeteren terwijl je speelt met een reeks gebreide items en objecten. De uitbreiding komt beschikbaar voor de PC (via Origin en Steam), Playstation 4 en Xbox One.

Wat kan je allemaal breien?

In 2019 kon er binnen de Sims-community gestemd worden op een pakket wat tot leven gebracht zou worden. En de winnaar is dus het Sims 4 – Uitgebreid Breien accessoirespakket! Vervolgens is er hard gewerkt aan deze nieuwe uitbreiding en kun je gaan genieten van een schommelstoel om heerlijk in te breien, maar vergeet ook niet de garen, gebreide kleding, gloednieuwe kapsels en nog meer.

Sims 4 - Uitgebreid Breien accessoirespakket

Naarmate spelers hun breivaardigheid vergroten kunnen ze andere Sims leren breien en nieuwe breistijlen ontgrendelen. Wil je een eigen brei-winkel starten? Dat kan! Je eigen items kan je verkopen op Plopsy, een online in-game marktplaats. Bovendien verschijnt Yarny van Unravel (EA Originals) in het spel, een uniek spel over een klein personage gemaakt van een draad garen die langzaam ontrafelt terwijl het op een schijnbaar groter dan levensreis begint.

Uitgebreid Breien accessoirespakket

Ook leuk om te lezen: Sims 4 – Eiland leven

Kan jij niet wachten om de breivaardigheden van jouw Sims te ontwikkelen? Haal dan nu nog het Uitgebreid Breien accessoirespakket in huis. Brei sweaters, sokkken en ga maar door.

Let op: om deze uitbreiding te spelen heb je het officiële Sims 4 spel nodig.

Gaan jullie het Sims 4 – Uitgebreid Breien accessoirespakket in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.