Buitenspeelgoed Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Review | Disceez – de flexibele frisbees

Review | Disceez – de flexibele frisbees 23 juni 20196 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Disceezs

Kennen jullie de Disceez al? Misschien dat de naam Disceez je nog niets zegt, maar een frisbee ken je vast wel! Vliegende schijven die door de lucht vliegen, waar je allerlei trucjes mee kunt uithalen. De Disceez lijken hierop, maar zijn toch net even anders en wat ons betreft prettiger!

Wat zijn Disceez?

Disceez zijn frisbees maar dan voor binnen en buiten. En ze hebben nog een aantal andere voordelen ten op zichten van de ouderwetse frisbees!

Disceez

Disceez vs. frisbees

Hier in huis mag er niet met frisbees worden gegooid, maar wel met Disceez! Hoe dat komt? De kans dat de Disceez schade aanrichten is vele malen kleiner dan dat een frisbee schade aan rciht. Dit komt door de zachte en inklapbare kern van de Disceez. Ze zijn namelijk niet van ‘hard’ plastic gemaakt maar bevatten de flex-safe technology.

flex-safe technology

Dit zorgt ervoor dat:

  • een Disceez supertoffe vluchten maakt
  • zacht en veilig is
  • makkelijk te vangen
  • makkelijk mee te nemen
  • beschikbaar in 24 verschillende stijlen

Wat is er zo leuk aan de Disceez?

Jamie mocht als eerste de Disceez testen en was meteen enthousiast. Ze zijn in 24 verschillende varianten te verkrijgen, dus alle verschillende soorten maakte al indruk!

Disceez

Toen hij vervolgens voelde dat ze ook nog eens super zacht aanvoelde vroeg hij meteen ‘Mag ik er binnen mee gooien?’. Nou vooruit dan maar, dit lijkt namelijk een stuk veiliger dan een echte frisbee door het huis gooien!

Disceez

Al snel vlogen de Disceez door het huis, hoewel ik eerst nog even dacht ‘als dit maar goed gaat’ bleek dit achteraf niet nodig. Deze lichtgewicht vliegschijven zijn klein, stabiel en heel licht. Je zult er dus niet snel iets mee omgooien. Door de kunsten van Jamie mocht ik er ook al een op mijn hoofd ontvangen, ook dat deed eigenlijk vrijwel geen pijn.

Met de Disceezs gooien

Superleuk dus! Door het kleine formaat en de flexabiliteit van de Disceez neem je ze ook makkelijk mee naar buiten. En waar meer ruimte is kan je er nog veel meer mee. Op een grasveld vlakbij huis kon de trukendoos helemaal open worden getrokken. Jamie is samen met vriendjes een hele tijd zoet geweest met gooien. We kunnen niet wachten om de Disceez mee te nemen naar de camping!

Waar koop je de Disceez?

Wij kregen de Disceez opgestuurd via Frisbeekoning.nl op deze website kan je 24 verschillende Disceez bestellen. Je kan ze bestellen in een enkele verpakking of in een pakket met drie stuks. Ze hebben allemaal ook nog eens hele stoere namen, wat dacht je van de Disceez Bomber of de Light Bright! De Disceez zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

Win een pakket Disceez!

Winnen

Zoals jullie wel weten maken we jullie ook graag blij met speelgoed waar wij enthousiast over zijn. In dit geval gaan we één van jullie dan ook blij maken met een pakket (zie de afbeelding hierboven) vliegende schijven. Meedoen is heel eenvoudig, je hoeft alleen de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 30 juni bekendgemaakt.

Disceez

vanaf €5,99
9

Kwaliteit

9.0/10

Speelplezier

9.0/10

Prijs

9.0/10

Pros

  • Voor binnen en buiten
  • Zacht en veilig
  • Makkelijk mee te nemen/ op te bergen

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

6 comments

  1. Dit zullen ze hier top vinden. Mogen ze eindelijk in huis frisbeeën! Met dingen gooien en dingen laten vliegen vinden ze hier altijd leuk om te doen 😉 een stuk veiliger zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.