Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Review | BABY Born douche & wc

Review | BABY Born douche & wc 22 juni 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Baby Born douche wc

BABY born, BABY born….! Het reclame deuntje staat mij na al die jaren nog steeds bij. Als klein kind was ik al gek van BABY born, uren heb ik er mee gespeeld. Voeden, luier verschonen, het poepen en het plassen, fantastisch! Inmiddels heel wat jaren ouder en een dochter rijker blijft het toch nog steeds fantastisch om even met de BABY born te spelen. En ook met alle accessoires die voor de pop beschikbaar zijn. Wat dacht je van de BABY Born douche of het wc-potje?

De BABY Born douche (Rain fun shower)

BABY Born kan natuurlijk al heel veel, maar de pop kan ook lekker onder een eigen douche of op een eigen wc. Er is zelf een hele badkamer op de markt gebracht, naast de douche en de wc kan er namelijk ook een wastafel of een interactief bad worden aangeschaft.

Wat doet de BABY Born douche?

Baby Born Douche

De BABY Born douche is voor kinderen een pracht uitvinding, tenminste in ieder geval voor Fenna. Spelen met water is hier altijd een hit, dus hoe leuk is het dat er echt water uit de douche komt. Door de simpele draaikop te gebruiken kan je de douche aan en uit zetten. Aan de douche hangt een rekje voor de meegeleverde handdoek, zodat afdrogen ook heel eenvoudig is.

Hoe werkt de Rain fun shower?

Voor kinderen is het een simpele draai aan de knop om de douche te bedienen. Voorafgaand aan het speelplezier dienen er een batterijen geplaatst te worden. Daarnaast vul je een klein waterreservoir, deze dient juist onder de douche geplaatst te worden. Voor Fenna (4 jaar) nog te lastig om zelf te doen, maar voor ons als ouders slechts een minuutje werk. Na het gebruik van de douche is het een kwestie van het waterreservoir legen en de douche even afdrogen. Geen moeilijke handelingen, simpel en makkelijk speelplezier.

Pop douchen
BABY BORN onder de douche
Afdrogen

Het BABY Born Wc potje

Wanneer je een BABY Born aanschaft wordt er standaard een potje meegeleverd, maar tegenwoordig is er ook een echt BABY Born wc potje. Geen simpele variant, maar een echte kleurrijke wc.

Wat doet het BABY Born Wc potje?

Vanaf het moment dat er plaats wordt genomen op de wc begint er een muziekje te spelen. De hele wc heeft diverse geluidseffecten, die het naar het toilet gaan extra leuk maken. Als je op de wc-bril drukt hoor je scheten, de lach van de pop of het geluid van een plasje. Tevens wordt er positief gereageerd op de plasjes en poepjes met een luid applaus. Alles kan worden doorgespoeld, waarbij leuke doorspoelgeluiden voorbij komen. Fenna vond de geluiden erg grappig, uiteraard de scheten, maar ook het gelach werkte heel aanstekelijk!

Poppen wc

Hoe werkt het wc potje?

Het wc potje werkt heel eenvoudig. Het is een kwestie van batterijen plaatsen en de schakelaar op ‘On’ te zetten. Verder heeft het geen gebruiksaanwijzing nodig, kinderen beginnen uit zichzelf wel overal op te drukken. Heel eenvoudig in het gebruik.

Baby Born wc

Ook leuk om te lezen: Baby Alive Plas & Dans pop

Wat vinden wij van de douche & het wc potje?

Zowel de BABY Born douche als het wc-potje vielen bij Fenna direct in de smaak. Spelen met water is altijd favoriet! Mocht je nu bang zijn dat het een kliederboel wordt leg dan gewoon even een handdoek op de tafel of de grond. De hoeveelheid water in het reservoir zorgt niet voor overstromingen, maar wel voor gegarandeerd speelplezier. Dit maakt ook waarom ik de douche eigenlijk heel leuk vind. De douche is heel simpel en heeft geen spectaculaire extra’s maar dat is ook helemaal niet nodig. De wc zorgt voor een glimlach op het gezicht van de kinderen, ook Jamie heeft erg gelachen om de geluidseffecten. Wat ons betreft echte aanraders!

Hebben jullie de BABY Born douche of wc al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.