Games en Elektronica Informatief & Tips

Assassin’s Creed Origins en Odyssey bij The VR Room

Assassin’s Creed Origins en Odyssey bij The VR Room 12 juni 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

The VR Room

Kennen jullie The VR Room? Wij kenden het eerlijk gezegd niet, maar dit is dus echt een fantastisch concept. Bij The VR Room maak je op een unieke, toffe manier kennis met virtual reality. Sinds 2016 biedt The VR Room als eerste in Nederland de nieuwste VR-technologie aan als entertainment. En wat denk je? Je kunt je favoriete game Assassin’s Creed Origins daar ook in VR beleven.

Assassin’s Creed Origins bij The VR Room

The VR Room heeft zijn hoofdvestiging in Utrecht uitgebreid met een VR Escape Room en ook de vestiging in Amsterdam heeft er een virtual reality escape room bijgekregen. Hiermee geeft het bedrijf een toffe twist aan de conventionele escape room. Op beide locaties is Escape the Lost Pyramid speelbaar. In deze game wanen twee tot vier spelers zich in het wonderbaarlijke universum van Assassin’s Creed Origins en hebben zij 60 minuten de tijd om een weg uit The Lost Pyramid te vinden. Zij gaan op avontuur in het oude Egypte om te onderzoeken waarom een specifieke expeditie nooit succesvol is voltooid.

The VR Room

Beyond Medusa’s Gate

Bovendien is het aanbod van VR Escape Room sinds een paar weken in beide steden uitgebreid met Beyond Medusa’s Gate. Deze game is ontworpen voor de doorgewinterde escaper en laat de speler het oude Griekenland uit Assassin’s Creed Odyssey ervaren. Ontsnap uit een gigantische grot en wees de mythische Medusa te slim af.

The VR Room

Wouter van den Bijgaart, oprichter van The VR Room: ‘We zijn binnen een korte tijd gigantisch gegroeid en we zien dat de interesse in virtual reality toeneemt. Vorig jaar hadden we met VR Lasergamen een primeur te pakken in Nederland en nu willen we ons aanbod met virtual reality escape rooms verbreden. We willen meer mensen de kans geven om virtual reality te beleven op een manier die thuis onmogelijk is en daarom breiden we onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam uit. Er komt nog meer aan, maar daar laten we binnenkort meer over los.”

VR Lasergamen

Vorig jaar introduceerde The VR Room een volledig nieuwe manier van lasergamen in Nederland: VR Lasergamen. Waar lasergamen normaal gesproken plaatsvindt in ingerichte ruimtes, speelt de VR-variant zich af op een paar vierkante meters en nemen drie spelers het op tegen drie (3v3) andere spelers in dezelfde virtuele wereld. Iedere speler wordt uitgerust met een VR-headset, een robuust wapen en een speciaal vest, waarmee hij daadwerkelijk impact voelt als hij wordt beschoten. Daarnaast kan de speler dekking zoeken achter een fysieke toren om interactie met de ‘echte’ wereld te versterken.

Gek op gamen? Lees hier meer over de favoriete games van Nicole

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.