Games en Elektronica Reviews

Review | WowWee Chippies

Review | WowWee Chippies 17 maart 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

WowWee Chippies

Ons zoontje (4) is gek op robots en robotspeelgoed. Onlangs kregen wij de mogelijkheid om één van de WowWee Chippies te testen, namelijk de blauwe versie Chipper. En dit robothondje is een enorme hit hier thuis!

WowWee Chippies

Er zijn vier WowWee Chippies: een roze, een witte, een zwarte en dus de blauwe. Wij hebben zoals gezegd die getest. Het hondje wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je het robothondje kunt besturen. De honden worden aangeraden van kinderen voor 5 jaar en ouder.

Je kunt met de afstandsbediening de WowWee Chippies van alles laten doen; dansen, bewaken, zingen of hem zelf zijn gang laten gaan. Uiteraard kun je het hondje ook laten rondlopen in de richting die je wilt. Daarnaast zitten er wat geinige functies bij; zo kan het hondje ‘plassen’ en ‘poepen’. Dit zorgt uiteraard voor de nodige pret bij ons 4-jarige zoontje.

WowWee Chippies

Het hondje heeft grote ogen die van kleur veranderen. De robothond heeft sensoren waardoor het jouw aanraking als het ware voelt. Als je het hondje over zijn neus aait, dan reageert hij ook daarop. Hij geeft dan bijvoorbeeld een kusje.

Gek op robots? Lees onze review van de tekenrobot van AliExpress!

WowWee Chippies

Ons oordeel

Zoals gezegd is ons zoontje gek op robots, dus ik wist al vrij zeker dat dit een populair stuk speelgoed in huis zou worden. En dat blijkt ook zo te zijn. Ondanks dat hij dus een jaar jonger is dan de aanbevolen leeftijd, heeft Spencer er ontzettend veel plezier van. Ik heb de handleiding erbij gepakt en samen met hem alles geprobeerd wat het hondje kan. Vooral het poepen en plassen is natuurlijk hilarisch als je vier jaar bent. Ook vindt ons zoontje het hartstikke leuk om het hondje over z’n neusje te aaien. De hele dag stuurt hij de WowWee Chippies de woonkamer door en het hondje wordt meegesleept naar verjaardagen.

Kortom: echt een aanrader!! Het hondje heeft enorm veel functies en blijft daardoor boeien!

WowWee Chippies

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.