Games en Elektronica

Tekenrobot van AliExpress – Lowbudgettip!

Tekenrobot van AliExpress – Lowbudgettip! 28 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

tekenrobot

AliExpress is by far mijn favoriete website om koopjes te scoren. Je hebt er zoveel leuks! Onlangs kocht ik er een hele toffe tekenrobot voor ons zoontje. Deze kost nog geen 7,50 en staat garant voor veel plezier!

Tekenrobot

Nu denk je misschien? Wat is nou weer een tekenrobot? Misschien is het niet helemaal het goede woord ervoor, want de robot tekent namelijk zelf niet. Hij volgt wel wat jij hebt getekend op een papier. Ja echt! Je krijgt een stift (een permanent marker) erbij geleverd en moet daarmee een ‘spoor’ voor de robot op een papier tekenen. Zet daarna de robot erop en hij volgt de lijn die je hebt getekend. Cool hè?

Tekenrobot

Nu is deze robot dus van AliExpress en hij wordt verkocht onder de naam Immensity Originality Open Mind. Het is een inductive robot zoals ze het noemen. En voor nog geen 7,50 krijg je dus de robot en een stift. En aan de slag maar!

Ons oordeel

Wij hebben de robot gekocht voor ons zoontje. Hij wordt over een week alweer 4 jaar. Ons zoontje vindt robots hartstikke leuk en interessant en speelt er graag mee. Ook tekenen is een hobby van hem, dus dit leek ons een goede match. En dat bleek ook zo te zijn! Het is makkelijk te begrijpen: teken een lijn met de brede stift op papier en zet daarna de robot erop. Let er wel op dat het een dikke lijn moet zijn, het kan dus niet met een dun stiftje. Ook kun je niet allerlei rare hoeken enzo maken, het moet wel een vloeiende lijn zijn die de robot kan volgen.

De robot wordt dus geleverd met een permanent marker, wat wel een beetje gevaarlijk is om die te gebruiken met een kind van amper 4, maar tot nu toe gaat het goed! Ons zoontje vindt het prachtig als hij zelf iets getekend heeft en dan daarna de robot eroverheen te zien wandelen.

Vind je dit leuk om te lezen? Lees hier alles over de Mind designer robot!

Voor zo weinig geld is het goed vermaak. Mijn man en ik vinden het zelf ook overigens leuk speelgoed en proberen steeds ingewikkeldere vormen te tekenen voor de tekenrobot om te volgen.

Een aanrader dus? Absoluut! Voor dat geld een leuk cadeautje waar je veel plezier aan kunt beleven!

Ook interessant: Speelgoed voor minder dan 1 euro op AliExpress

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.