Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

World of Warcraft Mega Bloks

World of Warcraft Mega Bloks 20 september 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

World of Warcraft Mega Bloks

World of Warcraft is een wereldberoemd spel dat al jarenlang een enorm succes is. Het wordt wereldwijd door miljoenen spelers gespeeld. Van deze  massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) is enorm veel merchandise verkrijgbaar. Vandaag laten we jullie de leukste World of Warcraft Mega Bloks zien!

Over World of Warcraft

World of Warcraft kwam uit in 2004. Het spel vindt plaats in de wereld van Azeroth. Inmiddels zijn er in de loop der jaren al 7 uitbreidingen van het spel verschenen. Het spel wordt door maar liefst 10 miljoen spelers gespeeld van over de hele wereld. In het spel maken spelers een keuze tussen Horde of Alliance. Dan kunnen ze aan de slag met het maken van hun eigen personage. Kies een ras en klasse en stap de wereld van Azeroth in. Inmiddels met alle uitbreidingen is het mogelijk om tot level 120 te levellen. Door alle raids, instances, PVP, achievements is het spel eindeloos en zal het niet snel vervelen.

World of Warcraft Mega Bloks

Met World of Warcraft Mega Bloks kun je het bekendste computerspel ter wereld ook beleven zonder dat je achter een computer hoeft te zitten. Bouw je eigen fantasiewereld en kies zelf je eigen actiefiguur. Beleef oneindig veel zelfbedachte, fantastische avonturen en win de spannendste gevechten. Let op, het zijn kleine steentjes, dus de sets zijn geschikt voor de wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 8. We zetten een paar van de sets voor je op een rij!

Mega Bloks World Of Warcraft Barrens Chase

Bouw en pas de Barrens Chase van Mega Bloks World of Warcraft aan, een set met twee mounts. Dragath, de grote Orc Warlock op zijn 2-persoons X-53 Rocket is in gevecht met Tanaver, de dappere Night Elf Warrior op zijn Darnassian Nightsaber. Beide helden hebben een complete wapenuitrusting die te verwisselen en aan te passen is. De set is ook inclusief een willekeurige loot chest – een harnas of wapens om aan je collectie toe te voegen!

 

Mega Bloks World of Warcraft Goblin Zeppelin Ambush

Bouw en pas de Gobin Zeppelin aan met een unieke ballon en een kanon die echt Mega Bloks stukjes kan afvuren! Maak je klaar voor de strijd met Krazzle de Goblin Rogue en Light Hoof de Tauren Paladin, die het prachtige en verzamelbare Judgment Armor aan heeft. Of kies juist de kant van de tegenpartij met Darkhowl de Worgen Rogue, en bouw zijn Alliance kruisboog terwijl hij zijn verrassingsaanval op de Zeppelin plant. Ook deze set komt met willekeurige loot chest.

Mega Bloks World Of Warcraft Demolisher Attack

Voer een episch gevecht uit met de Horde Demolisher Tank die de Alliance Tower probeert neer te halen. Severin, de verraderlijke Blood Elf Death Knight, laadt de Demolisher’s echt werkende lanceerder terwijl Markov, de dappere menselijke Warlock, terugvecht met zijn katapult en Void Walker minion aan zijn zijde. Beide helden hebben een wapenuitrusting die aan te passen en te verwisselen is. Ook hierbij komt een loot chest.

 

Leestip: Small World of Warcraft bordspel

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.